Normális, ha néha bevillannak ilyen hülye gondolatok, hogy mi lesz, ha fiamat elüti egy autó, vagy belefullad a vízbe?
Már írtam nekem is vannak ilyen gondolataim. Az jutott eszembe, hogy olyan érzésetek volt e már, amikor csak egy pillanatra az ember nem látja a gyerekét és azt hiszi itt a vég, elveszett ?
Nekem ilyen is van ma reggel is pont mögöttem állt a kisfiam, ahogy fordultam épp úgy lépett, véletlen egyből rámjött a para. Nem is tudom ahol tényleg eltűnik a gyerek egyáltalán hogy bírják ki épésszel.
Kedves Utolsó, igen, ilyen is volt már nekem. Amióta elindult és simán eltűnik pl. a kertben egy pillanatra.... hát majd meg áll a szívem, amikor nem látom. Majd mosolyogva előlép egy bokor mögül.
Ezek szerint nem vagyok egyedül, köszönöm Nektek a válaszokat és ha valaki rájön, hogyan kell elhessegetni ezeket a gondolatokat, írja meg, mindannyiunknak szüksége lenne rá!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!