Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Fromilid szuszpenziót kapott...

Fromilid szuszpenziót kapott már babád/kisgyermeked?

Figyelt kérdés
Jó gyógyszer?Kisfiam nyirokmirigy-gyulladásra kapta és érdeklődnék,hogy használ ez a gyógyszer?
2012. máj. 2. 10:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Az én lányom egy megfázásra kapta olyan 1,5 évesen. Keserű és apró mikroszemcsék vannak benne, nem igazán szeretik a gyerekek emiatt, sajnos nálunk sem vált be, ez volt az egyetlen gyógyszer, amit kihányt, így mi nem tudtuk adni neki. A doki Sumamedre cserélte, és szépen helyre jött, azzal már nem volt gond.
2012. máj. 2. 11:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Egy éves volt a kislányom,mikor ezt a gyógyszert adták neki a kórházba,tüdőgyulladása volt,ezt a vénás mellett kellett neki beadnom.NAGYON utáltam,szegénykémet le kellett fektetnem és úgy a szájába fecskendezni,utána pár korty tea.Azt hiszem öt ml kapott,de kb 4*-re vettük be,mert szegénykém öklöndözött tőle.Egyszer megkóstoltam,az a kemény szemcsék,amik vannak benne,abból bekaptam egyet,még pár óra múlva is éreztem a keserűt a szába,nagyon rossz.De amúgy biztos erős gyógyszer.Kisfiad beveszi?Hány éves?Az enyém most 2 éves múlt,már én nem tudnám neki azt beadni.Ha nem izlik neki valami rögtön kiköpi.Legutóbb augmentint szedett,aminek annyira nincs is rossz íze,hát kész agyrém volt az egész gyógyszerbevétel.
2012. máj. 2. 11:52
 3/3 A kérdező kommentje:

2 éves lesz a kisfiam a hónap végén.Ő megette.Ivott rá sok vizet.1,5 órája kapta,akkor már nem fogja kihányni?(a keserű íze miatt kérdezem) Ezelőtt kapott Zinnat-ot is,azt is megette,annál nehezebb volt, ezt szépen megette.

Használ amúgy?Kisfiamról most nem mondaná meg senki,hogy beteg.Náthás, hőemelkedése van, meg hétfő éjszaka nagyon nyűgös volt.Az ügyeleten adták ezt,ahol semmit nem mondtak,hogy mi a baja.A gyerekorvosunk mondta,hogy mi a baja.Ja és ha ma fél 11-kor kapta,akkor ma mikor adhatom a második adagot neki?Este 6 fele lehet?Egy nap 2X3ml-t kell adni neki.

2012. máj. 2. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!