Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bölcsis beszoktatás apukával?...

Bölcsis beszoktatás apukával? Milyen?

Figyelt kérdés

A munkahelyem visszavesz augusztustól dolgozni. Kértem, hogy ha lehet egy kicsit későbbre tegyük a kezdést, mert szeptembertől lesz bölcsis beszoktatás. De nem engedték, és hát kell a munka, örülök, hogy legalább visszavesznek. Szóval elfogadtam a feltételeiket. Így viszont a férjem tudná csak beszoktatni a lányunkat bölcsibe. De ez milyen? Szerintetek nem furcsa?

Páromban megbízok, és vele nincs is baj, hanem csak félek, hogy a többi anyuka között furcsán fog kinézni, hogy van egy apuka is, és közben félek engem meg elítélnek majd a többiek, hogy miért nem én szoktatom őt be. :(

Lehet csak előre parázok, és nem lesz ebből semmi gond, csak ugye így is annyian ítélkeznek mindenért, és félek mások furcsa szemmel nézek majd rám, hogy nem én leszek ott beszoktatáskor. S az is aggaszt kicsit, hogy lányomnak ez hogy fog esni. Vajon nem fog hiányolni? Elég lesz neki az apja, miközben másoknak az anyukájuk lesz ott? Vagy nem is ritka hogy apuka szoktatja be a gyereket?

Bocs a sok kérdésért, de teli vagyok kételyekkel.

2012. ápr. 30. 16:49
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Hú, már későn válaszolok, de mostanában nem jártam erre.

Ha még érdekel valakit:

Az apukás beszoktatás tökéletesen sikerült. Minden rendben volt, gond egy szál se. :)

Mondjuk én is összeszedtem magam, és próbáltam mindezt lazán kezelni.

Úgyhogy minden jól ment!

2014. febr. 14. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!