Miért nem alszik 27 hós lányom?
Figyelt kérdés
Szerda délután vendégeink voltak és fél 4 után mentek el , ezért elmaradt a szokásos délutáni alvás. Tegnap és ma is leraktam a megszokott időben(fél 2-kor) és se tegnap se ma nem hajlandó aludni. Tegnap nagyon sírt, ma már játszik az ágyában , de hallom , h még mindig beszél , már 2 órája. Mitől lehet ez?2012. ápr. 27. 15:33
1/2 A kérdező kommentje:
2,5 óra játék után megadta magát, most alszik már egy negyed órája.
2012. ápr. 27. 16:16
2/2 anonim válasza:
szió! Sajnos ezt én is tapasztaltam, ha kihagyunk 1 nap is vmit a megszokott napirendből, akkor borul minden, és utána én szenvedek vel 1 hetet, mire vissza tudom állítani. A család meg azt mondja túl merev vagyok. Sztem meg ők még túl kicsik a lazasághoz, legalábbis ami az evés-alvást illeti.
Biztos neked is visszabillen pár nap alatt. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!