Sokat alszik 2,5 éves lányom?
Figyelt kérdés
Anyósom mindig azzal idegesít, hogy a lányomnak biztos valami baja van, mert folyamatosan csak alszik.
Kb így néz ki egy napunk:
6-7 órakor felébred
11 körül elalszik, és általában 2 órát alszik
22 órakor elalszik
Hetente 1-2 nap előfordul, hogy délután is alszik 1-2 órát.
Ez tényleg kóros lenne?
2011. dec. 20. 10:38
1/6 anonim válasza:
Szerintem ez egyálttalán nem sok. Az enyém (25hónapos) is 6-kor ébred, délben alszik a bölcsiben 2-2,5 órát, este fél 8-kor pedig már alszik, reggel 6-ig. És egyébként ennyit még az ovisok, 4-5 évesek is alszanak.
2/6 anonim válasza:
ez az én fiamhoz képest kevés
20-07-ig alszik és 14-14-15-ig
ez 13-14 óra a 24-ből
a te lányod 2-3 órával kevesebbet alszik,mint a fiam.
az én fiam két éves és 3 hónapos
3/6 anonim válasza:
Szeritnem nem gond egyaltalan. Az en fiam egy alomszuszek. Este 7-kor fekeszik le es reggel 8-kor ebresztenem kell mert 9-re megyunk bolcsibe. A bolcsibe alszik 2 orat delben. Szoval a 24 orabol o 15 orat alszik. :) Ejjel egyaltaln nem ebred mar baba kora ota kiveve ha fogzik es faj neki. Agyut lehet mellette robbantani meg sem kottyan. :)
4/6 anonim válasza:
Szerintem tök normális. 2 éves múlt a lányom, este 8-9-től reggel fél7-7-ig alszik. Délben leteszem, átlag másfél órát alszik.
5/6 anonim válasza:
Enyém ennél többet aludt 2,5 évesen: nappal 3 órát, éjjel pedig 11 órát.
Most 3 éves: nappal 2-2,5 órát, éjjel 10 órát alszik.
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, most megnyugtattatok! :-)
2011. dec. 20. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!