Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Haj kérdés? Bánt a dolog kicsit?

Haj kérdés? Bánt a dolog kicsit?

Figyelt kérdés

Kisfiam lassan 3 éves lesz, és alig van haja.Kevés és vékonyszálú is.Hosszra sem nagyon nő.Nekem sincs sajna szép sűrű hajam, értem hogy neki sem lesz, na de ennyire...Már zavar mikor kérdezik hogy "nem nő ennek a gyereknek a haja", meg hogy milyen "kis kopasz".Már kétszer levágtuk neki géppel hátha erősödik, de nem, tudom is hogy nem ez számít.

Van akinek esetleg ennyire nehezen nőtt és sűrűsödött a haja a gyermekének?

2012. ápr. 27. 15:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Egy ismerős kisfiúról tudok nyilatkozni, bőven 3 éves elmúlt, mikor először vágták le a haját géppel (előtte nem volt mit levágni). Ezek után rendszeresen vágták neki jó egy évig, minden hónapban, volt hogy 3 hetente. Nem tudom, hogy emiatt vagy amúgy is, de most lesz 5 éves, és sűrű, sok, szép haja van a fiúcskának.
2012. ápr. 27. 15:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát, a hajhagymák száma inkább öregkorban változik, akkor is a rossz irányba. Lehet még erősebb haja a gyerekednek, ne aggódj emiatt! A rosszindulatú megjegyzésekre meg mondj valami frappánsat!
2012. ápr. 27. 15:28
 3/6 anonim ***** válasza:
most tényleg ez számit? egy kisfiúnak úgyis levágja az ember pár milire géppel.
2012. ápr. 27. 15:35
 4/6 A kérdező kommentje:

Miért nem számítana, nyilván nem ez életem legnagyobb problámája, de mivel én úgy éltem le az éltem hogy sosem tudtam normális frizurát csinálni magamnak mert egy szellő szétfújta, és sajna piszkáltak is miatta(egy nőnek ez ugye nem esik jól), ezért szerettem volna ha az apja erősebb haját örökli.Ja, és nem minden kisfiúnak lesz két milis haja...

Köszönöm a másik két választ!

2012. ápr. 27. 16:01
 5/6 anonim ***** válasza:

tegyél rá sapkát. Ha hideg van, azért, ha fúj a szél, azért, ha süt a nap, azért, és nem fogják látni a haját.

Egyébként biztos sűrűsödni fog neki, most még kis puha vékonyszálú hajuk van ebben a korban. Nálunk mindenkinek dróthaja van mindkét részről, de a gyerekek tökkopaszon születtek és nem siették el a hajnövesztést, majdnem kettő volt a kicsi, mire lett mit levágni, a nagyot is csak másfél éves korában nyírtuk mert nem nőtt a haja.

2012. ápr. 27. 19:28
 6/6 anonim ***** válasza:
nálunk ugyanez a helyzet, csak épp 3.5 éves és lány :( gondolhatod....
2012. ápr. 27. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!