Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti, hogy oldjátok meg az...

Ti, hogy oldjátok meg az anyagiakat mikor már a hónap végén nem jöttök ki?

Figyelt kérdés
Ti,hogy oldjátok meg az anyagiakat mikor már a hónap végén nem jöttök ki?
2012. ápr. 26. 08:33
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Nincs villanybojlerünk.És még a gáz is központi.Ez csak a villany.Ez egy panel jellegű 3 szobás 50 négyzetméteres lakás.

A fűtésről már nem is beszélek ami 35 000 ft,és még sorolhatnám.Ne is csodálkozzatok,hogy nem jövünk ki.A hitelünk is vagy 80 000 ft.Persze,hogy alig marad.

Hiába keresgélem a munkákat,hogy könnyebb legyen,de még vissza sr írnak.15 év után nem kapkodnak utánnam.

2012. ápr. 26. 11:03
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nem értem, mitől 20 ezer a villany... Ezen igencsak lehetne pl. spórolni. A vízen is lehet, csak oda kell figyelni. A távhőn, ha nincs mérő, nem tudsz (nálunk is ez van sajna).

Gázpalackunk van a főzéshez, én spórolok azon is, ha sütök, akkor mindig telepakolom a sütőt.

Energiatakarékos izzóink vannak, feleslegesen semmi nem megy, nem megy egész nap a tv stb. 7000 a villanyunk (villanybojlerrel), 6 m3 a víz havonta. (2 felnőtt és 2 gyerek van).

Lecseréltük a netes szolgáltatót olcsóbbra, tv előfizetésünk nincs is, vettünk egy antennát 3500-ért, és van 6 csatornánk HD minőségben. Mobilon keveset beszélünk, mert drága.

Kezd el egy hónapig írni, mire mennyit költesz! De mindent, az utolsó zsemléig!!! Ki fog derülni, hogy hol lehetne spórolni :)

2012. ápr. 26. 11:33
 13/18 A kérdező kommentje:

Összeírom az egész hónapot s megnézem min lehetne sporólni.

Köszönöm mindenkinek és további szép napot!

2012. ápr. 26. 11:50
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
5-ös vagyok. Amúgy tényleg az összeírós módszer nagyon jó, én január óta írom és döbbenetesen sokat költünk kajára, kb ugyanannyit, mint rezsire és hitelre. Úgyhogy én azon kezdtem el spórolni. Szerintem is rengeteg a 20 eFt villanyra, nekem villanysütőm és villanytűzhelyem van. Minden másnap főzök és hetente sütök is, és így fizetünk havonta 8.000,-Ft-ot, ha nem lennénk itthon a kicsivel akkor, kb havi 6e lenne.
2012. ápr. 26. 13:56
 15/18 A kérdező kommentje:

A Gyes pénzt is Erzsébetutalványba fogják adni Júliustól,amit nem is mindenhol fogadnak el,mint például a piacon.

Nem is értem,hogy gondolják?

De már a családin is agyalnak.

2012. ápr. 27. 08:03
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hol láttad/hallottad?Hát ez szép lesz:S Soha nem hülyeségre költöttük el,de ez már mindennek a teteje:S
2012. ápr. 27. 10:16
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyelőre még csak a gyermekvédelmi támogatást fogadták el, hogy abban kapják akiknek jár, a családin egyelőre gondolkoznak. [link]
2012. ápr. 27. 13:28
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
A GYES meg szóba sem jött, bár ami késik... :(
2012. ápr. 27. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!