Ti, hogy oldjátok meg az anyagiakat mikor már a hónap végén nem jöttök ki?
Nincs villanybojlerünk.És még a gáz is központi.Ez csak a villany.Ez egy panel jellegű 3 szobás 50 négyzetméteres lakás.
A fűtésről már nem is beszélek ami 35 000 ft,és még sorolhatnám.Ne is csodálkozzatok,hogy nem jövünk ki.A hitelünk is vagy 80 000 ft.Persze,hogy alig marad.
Hiába keresgélem a munkákat,hogy könnyebb legyen,de még vissza sr írnak.15 év után nem kapkodnak utánnam.
Akkor nem értem, mitől 20 ezer a villany... Ezen igencsak lehetne pl. spórolni. A vízen is lehet, csak oda kell figyelni. A távhőn, ha nincs mérő, nem tudsz (nálunk is ez van sajna).
Gázpalackunk van a főzéshez, én spórolok azon is, ha sütök, akkor mindig telepakolom a sütőt.
Energiatakarékos izzóink vannak, feleslegesen semmi nem megy, nem megy egész nap a tv stb. 7000 a villanyunk (villanybojlerrel), 6 m3 a víz havonta. (2 felnőtt és 2 gyerek van).
Lecseréltük a netes szolgáltatót olcsóbbra, tv előfizetésünk nincs is, vettünk egy antennát 3500-ért, és van 6 csatornánk HD minőségben. Mobilon keveset beszélünk, mert drága.
Kezd el egy hónapig írni, mire mennyit költesz! De mindent, az utolsó zsemléig!!! Ki fog derülni, hogy hol lehetne spórolni :)
Összeírom az egész hónapot s megnézem min lehetne sporólni.
Köszönöm mindenkinek és további szép napot!
A Gyes pénzt is Erzsébetutalványba fogják adni Júliustól,amit nem is mindenhol fogadnak el,mint például a piacon.
Nem is értem,hogy gondolják?
De már a családin is agyalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!