Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyit alszik/aludt 16 hónap...

Mennyit alszik/aludt 16 hónap körüli gyermeked? Minidg jókedvűen ébred?

Figyelt kérdés
2012. márc. 16. 13:16
 1/6 anonim ***** válasza:
éjszaka sokszor felkel még mindig napközben 2 2és fél orát alszik és van h nyűgösen ébred
2012. márc. 16. 13:19
 2/6 anonim ***** válasza:

este8-reggel 8-ig,12,30-15-ig alszik,reggel mindig jókedvűen ébred,délután pedig nagyon ritkán kel nyűglődve!

15hós

2012. márc. 16. 13:30
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia. Az én kislányom is 15hónapos.

Este 8től reggel 7ig alszik, és már napközben csak ebéd után alszik. Kb. 2-2 és fél órát. És szinte mindig jókedvűen ébred.

2012. márc. 16. 14:03
 4/6 A kérdező kommentje:

Látom másnak is ilyen jó alvó babája van.

Lányom is este fél9től reggel 8-ig alszik, most néha felébred éjszaka jön a rágófoga:(:(

Délután pedig ált. 3 órát alszik:):)

2012. márc. 16. 14:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Az en kisfiam is nagyon jo alvo. O 16 honaposan mar bolcsis volt igy este 7-kor mar beajult mert a bolcsibe nagyon lefaradt es reggel 8-kor ebresztenem kellett mert 9-tol 15-ig volt bolcsibe. Delutan 2,5-3 orat aludt. Most mar 25 honapos es a kulombseg annyi, hogy delben csak masfel orat alszik de ugyan ugy este 7-kor beajul es reggel 8-kor ebresztem. Bolcsis korszaka elott este 8-9 kozott ajult be, nem faradt le ennyire, nem erte ennyi inger es uj dolog. Ebredni ejjel csak fogzaskor ebred vagy ha beteg.
2012. márc. 16. 14:16
 6/6 anonim ***** válasza:
14:16-os vagyok. Bocsi csak veletlenul elkuldtem pedig meg szerettem volna irni. :) Reggel amikor 8-kor ebresztem akkor nincs sokszor jokedveben mert meg aludna. Hetvegen magatol ebred 8:30-9:00 korul akkor mar jobb a kedve. Delutani alvasbol jokedvuen ebred itthon is meg a bolcsibe is.
2012. márc. 16. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!