Melyik kategóriába sorolnád gyermeked?
Közepesen nehezen kezelhetőbe sorolnám a lányomat.10 éves,elég szabad szájú,makacs.
ha elesik biciklivel én vagyok a hibás,meg ki se mondom mit szeretnek egyböl Nem a válasz stb..
közepesen nehezen kezelhető.De mostanában nálunk is átlóg a nehezen kezelhetőbe, mert sajna, az egész napunk veszekedésből áll.:-(Akaratos, erőszakos, nagyszájú.
Oroszlán a csillagjegye, ezzel mindent elmondtam.
Az én gyerekeim könnyen kezelhetőek. Szelídek, szófogadóak, meg csinálják, amit kérek, nem kell könyörögni érte, hogy tegyék azt, amit kértünk.
Egyikük sem makacs, nem szabad szájúak. Szerintem ez főként azért is van, mert a férjem és az én természetem is könnyen kezelhető volt, nem volt semmi probléma és mindegyik gyerekünknek ugyan ilyen lett a természete. És én ennek nagyon örülök - de ezek persze még változhatnak, mivel még kicsik.
De mi reméljük, hogy nem fog. :)
Könnyen kezelhető. Nagyon szófogadó, ügyes, megért mindent, nem igen hisztizik.
Nem tudnám megmondani mikor volt olyan, hogy valami rosszat tett vagy valami miatt idegeskednem kellett volna miatta. Egy áldott jó kislány :)
22F
Nehezen kezelhető.
3,5 éves a kisfiam, de már most egy kész tragédia. :(
Nem fogad szót, hisztizik mindenért, nyávog, mint egy kislány, ha olyan kedve van akkor meg sem hallja amit kérek tőle. Most pl már 5x szóltam neki, hogy ne rugdossa az ágyat rajzolás közben, de újra csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!