Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Melyik kategóriába sorolnád...

Melyik kategóriába sorolnád gyermeked?

Figyelt kérdés
Könnyen kezelhető, közepesen nehezen kezelhető, vagy nehezen kezelhető.Múltkor olvastam erről valahol, ahol úgymond ebbe a három kategóriába sorolták a gyerekeket úgy általánosságban.Sokat gondolkodtam rajta, és mivel a fiam elég nehéz természetű csecsemő korától, most hogy két és fél éves meg pláne nem egyszerű a helyzet.Én közepesen nehezen kezelhető gyereknek tartom, de néha érzem hogy "kileng" a nehezen kezelhető kategóriába.Nagyon okos, érzékeny, imádom, néha olyan kis angyal, de néha meg kész tragédia egy nap.
2012. márc. 14. 21:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Közepesen nehezen kezelhetőbe sorolnám a lányomat.10 éves,elég szabad szájú,makacs.

ha elesik biciklivel én vagyok a hibás,meg ki se mondom mit szeretnek egyböl Nem a válasz stb..

2012. márc. 14. 21:36
 2/6 anonim ***** válasza:

közepesen nehezen kezelhető.De mostanában nálunk is átlóg a nehezen kezelhetőbe, mert sajna, az egész napunk veszekedésből áll.:-(Akaratos, erőszakos, nagyszájú.

Oroszlán a csillagjegye, ezzel mindent elmondtam.

2012. márc. 14. 21:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Az én gyerekeim könnyen kezelhetőek. Szelídek, szófogadóak, meg csinálják, amit kérek, nem kell könyörögni érte, hogy tegyék azt, amit kértünk.

Egyikük sem makacs, nem szabad szájúak. Szerintem ez főként azért is van, mert a férjem és az én természetem is könnyen kezelhető volt, nem volt semmi probléma és mindegyik gyerekünknek ugyan ilyen lett a természete. És én ennek nagyon örülök - de ezek persze még változhatnak, mivel még kicsik.

De mi reméljük, hogy nem fog. :)

2012. márc. 14. 21:52
 4/6 anonim ***** válasza:
könnyen kezelhető. 3 éves, talán túl vagyunk a dacon is. Voltak nehéz napok, de nem volt vészes. Babának sem volt vele gond. Ezek mellett egy eleven gyermek, csintalan, tehát nem olyan ha beállítom a sarokba, akkor ott marad egész nap. De amit nem szabad azt tudja, persze próbálkozik. De elég rászólni.
2012. márc. 15. 10:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Könnyen kezelhető. Nagyon szófogadó, ügyes, megért mindent, nem igen hisztizik.

Nem tudnám megmondani mikor volt olyan, hogy valami rosszat tett vagy valami miatt idegeskednem kellett volna miatta. Egy áldott jó kislány :)

22F

2012. márc. 15. 10:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Nehezen kezelhető.

3,5 éves a kisfiam, de már most egy kész tragédia. :(

Nem fogad szót, hisztizik mindenért, nyávog, mint egy kislány, ha olyan kedve van akkor meg sem hallja amit kérek tőle. Most pl már 5x szóltam neki, hogy ne rugdossa az ágyat rajzolás közben, de újra csinálja.

2012. márc. 15. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!