Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti milyen szandált vesztek...

Ti milyen szandált vesztek nyárra 2-2,5 éves gyereketekre? Elöl nyitott vagy zárt legyen?

Figyelt kérdés
Kell még hogy hátul zárt legyen? Kell a háromcsatos vagy elég ha elöl és hátul fogja a lábát? Milyet vegyek, hogy ne legyen melege benne, szellős legyen de azért jó is legyen?

2012. ápr. 24. 13:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én az igazi kánikulára teljesen nyitottat veszek. Most amikor már a zárt cipő meleg, most fogok venni egy elöl zártat.
2012. ápr. 24. 13:32
 2/11 anonim ***** válasza:

Tavaly másfél volt a fiam, akkor egy mezei bobbi shoes szandit kapott, ami teljesen nyitott, nem sarokfogós. Háromcsatos szandija meg sosem volt.

Most nyáron is ilyet akarok venni neki.

2012. ápr. 24. 13:45
 3/11 A kérdező kommentje:
Tehát akkor nem baj ha nem sarokfogós?
2012. ápr. 24. 13:53
 4/11 anonim ***** válasza:
41%

Minimum 3 éves koráig zárt sarkú szandál/cipő kell a kisgyerekeknek, ezt tartsd szem előtt.

Az, hogy elől milyen legyen, függ attól is, hogy mit fog benne csinálni. Ha motorozik vagy focizik, akkor inkább zárt orrú, de ha csak üldögél és sétál, akkor nem kell annyira védeni a lábujját a sérüléstől.

Én előnyben részesítem a szupinált cipőket, még akkor is ha semmi baja a gyereknek.

Ha ilyet nem szeretnél, akkor is javasolt a háromcsattos és magasabb bokájú szandál.

2012. ápr. 24. 14:23
 5/11 anonim ***** válasza:
én sarok fogósat veszek a fiamnak,2,5 éves múlt.három csatost soha nem vettem,két tépőzáras lesz most is neki
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekünk volt mindkettő. A sarokfogós bőr volt és elől nyitott, a strandos, me telekre járó az meg hátul is nyiott volt (nike).
 7/11 anonim ***** válasza:

Sarokfogós, háromcsatos, elöl nyitott szandált javasolt nekem a gyógytornász, amíg csak kapok a méretében.

Most 25-ös kell neki, valószínűleg ebből a típusúból az utolsó, de még idén ilyet fog viselni.

2012. ápr. 24. 16:57
 8/11 anonim ***** válasza:

Hátul zárt, sarokfogós - az biztos.

Hogy elől milyen legyen, még nem tudom. Majd amilyet kapunk, meg amilyet hajlandó felpróbálni. :)

Én inkább elől zártat vennék, mert motorozik.

Az én lányom nagyon izzadós lábú, tök mindegy, hogy mi van rajta.

2012. ápr. 24. 23:37
 9/11 A kérdező kommentje:

Igen, ez a próbálás valami botrányos nálunk is. Úgy visít mintha legalábbis ölnék!

Az én lányomnak is elég izzadós a lába, be is kell szerezni hétvégére egy szandált, ha tényleg jó idő lesz, mert a balerinacipőbe beleizzad a lába az biztos.

2012. ápr. 25. 13:24
 10/11 anonim ***** válasza:

Most kicsit megnyugodtam.

Ezek szerint nem csak az én lányom hisztizik cipőpróba közben! :)

Olyan ciki néha... tőle hangos az üzlet. :)

2012. ápr. 25. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!