2.5 éves kislányomnál észre vettem hogy már második éjszaka nagyon horkol és nyitott szájjal alszik nem náthás lehet hogy nagy az orrmandulája? Mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
2012. márc. 13. 07:46
1/2 anonim válasza:
Próbálj hidegpárásítót rakni a szobájába, egy pár napig lefekvés előtt kend be a mellkasát a patikában kapható mellkaskenőccsel. Ez segít neki könnyebben lélegezni, ha egy kicsit meg van nagyobbodva az orrmandulája. Lehet, hogy most kezdődik egy kis nátha? Ha továbbra sem szűnik a tünet, akkor esetleg a későbbiekben majd megkereshettek egy jó fül-orr-gégészt, hogy megnézze mitől horkol, de ne ijedj meg, nem kell belőle nagy problémát csinálni!
2/2 anonim válasza:
Igen, elképzelhető. Az én lányom sem tudott az orrán levegőt venni akkor sem, amikor nem volt megfázva. Alvásnál nem tartja benn a levegőt? Mert még az szokott egy olyan "tünet" lenni, amit megnagyobbodott orrmandulájú gyerekek produkálnak. Én állandóan "ráztam" a lányom, hogy vegyen már levegőt. Szörnyű volt. Neki 3 évesen kivették az orrmanduláját, azóta minden más. Ha tartósan így marad, nektek sem árt felkeresni egy fül-orr-gégészt, aki megnézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!