Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen összetevői vannak a...

Milyen összetevői vannak a Danett pudingnak, kedves kisgyerekesek?

Figyelt kérdés

A 4X120 g-os, dobozos, elméletileg négyes csomagolású.

Kaptunk vaníliásat, csokisat, de úgy lett eltörve, hogy a miénket egyiken sincs papír, hogy meg tudjam nézni, mi van benne.

2012. ápr. 21. 19:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
2012. ápr. 21. 19:38
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm, bár ezt én is megtaláltam.

Én azt keres(t)em, ami olyan típusú, mint a lenti, de csak ennél a fajtánál találom - de akkor gondolom, lényegi dolgokban nem térnek el ezek a termékek egymástól:

Danone Danette Habvarázs

Összetevők:

sovány tej (46%), tejszín (20%), víz, cukor, E1442, étcsokoládé (1,2%) [kakaómassza, cukor, emulgeálószer (E322)], laktóz, zsírszegény kakaópor (0,8%), sűrítő anyag (E407), zselatin, emulgeálószer (E472b), konyhasó.

Szóját és glutént tartalmaz!

Nyomokban mogyorót és dióféléket tartalmazhat!

2012. ápr. 21. 19:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Általában a hátulján feltüntetik.
2012. ápr. 21. 20:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Lényegét tekintve nincs benne különbség - egészségtelen sajnos ma már szinte minden ilyen élelmiszer. :(
2012. ápr. 22. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!