Magassarkú egy 5évesnek? Normális az ilyen?
Az anyósomék Párizsban voltak a hosszúhétvégén, és egy rakat ajándékkal jöttek haza.
De ezen nagyon kiakadtam. 5éves a kislányom, és hozott neki egy kis körömcipőt. kb. 4-5cm-es sarka van. Nem az a kimondott tűsarok, de nem áll távol tőle.
Nagyon aranyos amúgy, nagyban én is felvenném :D
De ki az a hülye, aki ilyen cipőt gyárt? Pláne, hogy valaki meg is veszi..
Az anyós őnáluk odaadta a kislányomnak. Utána alig tudtuk elvenni tőle a cipőt, mert gondolom látja, hogy a nagylányok is hordanak ilyet, és neki is kell. Minden indulás előtt hiszti van, hogy ő azt akarja felhúzni.
Most engedjem meg neki? Biztos, hogy nem fgom tönkretenni a lábát ilyen hülyeségekkel..
Én tuti nem engedném. Ebben a korban még növésben van a lábuk, ráadásul szaladgálnak, ugrándoznak, gondolom egy jó kis bokaficam nem jönne túl jól.
Szerintem ezt az anyósodnak kell helyre raknia. Ő magyarázza el a kislánynak hogy ez butaság volt és hogy ilyen cipő nem való neki.
Egyértelmű,hogy utcára nem engedném.Esetleg,otthon v. kertben,de persze nem órákig max.15 perc.
Szerintem azt ne mond neki semmiképp,hogy még kicsi ehhez...
Az sokkal jobb,ha pl.azt mondod,hogy a magassarkú nagyon csúnya és nem jó viselni.Tarthattok közvélemény kutatást is.
32 hetes kismami
Nekem erről mindig az jut az eszembe,hogy mikor az egyik lányom 2,5 éves körüli volt,belebújt a nagymaméknál az egy magassarkú papucsba.Megbicsaklott a lába és nekiesett az ágynak.Felszakadt a szája s ömlött a vér.Elaludt a sírástól.
Másnap csak néztük,mert nagyon csúnya volt.Elvittük a sebészetre s elküldött a János Kórhát szájsebészetére s ott összevarrták.Üvöltött úgy sírt.Én meg kint a váróba.
Nem tudom,de valahogy nélkülözzétek vagy dugd el!
4 gyerkőc anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!