Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyereklaptop karácsonyra...

Gyereklaptop karácsonyra 1,5évesnek?

Figyelt kérdés
Nektek van esetleg? Szereti a gyerkőc? Érdemes megvenni? Na, és milyet?
2011. nov. 29. 13:12
 1/7 anonim ***** válasza:

Én két éves kora után adtam oda a lányomnak, még a tesó kapta annak idején. Szerintem semmire sem jó. A kicsi max. azt élvezi, hogy zenél, de ahhoz drága. A feladatok sem valami jók benne, mert a legtöbbhöz olvasni, ill. számolni kell tudni, de egy akkora gyereknek meg gagyik. A nyelvtanítás is gáz, megmutatja a képet, aztán kiírja angolul, vagy németül a megnevezését, de nem mondja ki a szót.

Én nem venném meg újra.

2011. nov. 29. 13:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Kicsi még hozzá. Várj 1 évet! A korának megfelelő játékot válassz!
2011. nov. 29. 13:37
 3/7 A kérdező kommentje:
Vannak ilyen babalaptopok is. Az nem jó?
2011. nov. 29. 13:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Jaa, tudom már milyen gondolsz. Láttam már én is nagyon jópofát! Azokra a babás pár gombos "laptopokra" gondolsz? Amin mondjuk állatok vannak állathangokat adnak ki meg ehhez hasonlók?
2011. nov. 29. 13:39
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen vmi olyasmi, de nem a gagyi fajtából hanem vmi normálisra gondoltam.
2011. nov. 29. 13:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem nagyobb már a fiam és korának megfelelő gyereklaptopja van, nagyon szereti. Viszont sajnos ezekben a babás játék laptopokban nem vagyok otthon, csak messziről láttam ilyet. Olvass fórumokon, mit ajánlanak!
2011. nov. 29. 13:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Helló! Én a Tescoban vettem még egy éve, és a 2. szülinapjára kapta. Vannak benne játékok, de a fele játékhoz még mindig kicsi, meg lehet vele betűket, szavakat, meg számokat tanulni,és persze zenélgetni is lehet vele. Azt nem szeretem benne, hogy a nő, aki beszél benne, olyan hülyén mondja a szavakat. (piros és sárga színű)
2011. nov. 29. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!