Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek mit csináljak...

Szerintetek mit csináljak Vele? Már aggódom. Mással is volt ilyen?

Figyelt kérdés
Kisfiam 2 éves,beteg volt egy hete. Nagyon ronda volt a torka nem evett csak ivott. Gondoltam amíg beteg oké. De már meggyógyult és még mindig nem hajlandó enni. Semmit,de tényleg. Pár kanál joghurt,vagy pár falat kenyér. Ennyi a napi evés. Eddig evett rendesen.
2012. ápr. 19. 15:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen ismeros átmentunk ezen gyakran:(a doktornom azt mondta hogy szinte mindegy mit kér azt adjak enni csakhogy a fiam semmit egyáltalán nem akart enni,ugyhogy kaptunk étvágygerjesztot és sok gyumi meg palacsinta meg puding aztán pár nap fokozatosan elkezdtunk enni.
2012. ápr. 19. 16:03
 2/4 anonim ***** válasza:

a fiam három hétig volt beteg

egy hete gyógyult meg,de az étvágya még csak most kezd megjönni

a három hét alatt alig evett,szinte csak pudingot,krémtúrót

szerintem még biztos lesz egy hét,mire teljesen megjön az étvágya

2012. ápr. 19. 17:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Figyelj, ez olyan dolog, hogy pár hete én is beteg voltam. NAgyon fájt a torkom, és semmi étvágyam nem volt. Mindaannak ellenére, hogy tudtam, hogy ennem kell, nem bírtam. Volt olyan, hogy az első étkezésem 2 szelet pirítós volt délután 4kor, aztán este 8kor magamba imádkoztam egy kis spenótot (kb. fél tányér). Ez nekem is így ment 6 napig :(

Kell neki egy kis idő, míg a betegség után újra a régi lesz. Ha lázas volt, vagy feküdt vagy gyógyszereket is kapott, akkor még nehezebb visszaállnia a rendes evésre. Adj neki minden étkezésnél könnyű ételt, mintha diétáznia kellene. Mellette sok-sok folyadék és vitamin.

Jobbulást kívánok neki :)

2012. ápr. 19. 18:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Kisfiammal kórházban voltunk 2 hetet, Herpanginával indult a dolog. És az én jól evő kisfiamba hetekig úgy kellett beleimádkozni 1-2 kanál akármit, mivel félt, hogy fájni fog a torka, ha nyel. Kellett vagy 3 hét a betegség után, mire normalizálódott a helyzet. Ja, és annyi maradt meg így 2 hónap múltán is, hogy csak hidegen hajlandó bármit is megenni, max. éppen langyosan. Valahogy a meleghez kötődik neki a fájdalom.
2012. ápr. 19. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!