Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Őszintén, mennyi idős kortól...

Őszintén, mennyi idős kortól lett szobatiszta a gyereketek?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy teljesen. Olvasom itt a hozzászólásokban, hogy 1,5-2 évesen már mindenkinek a gyereke szobatiszta volt. Az én lányom 3 éves korára lett az, igaz 3 nap alatt teljesen elhagytuk a pelust, azóta is csak 2-szer volt baleset, remélem már nem is lesz.

A fiam 2 múlt, és ráültetem a bilire, de elég hamar fel is pattan. Ha dolga van, nem jelez, ha kakiban ül, nem zavarja.

Az ismerettségi körömben nem nagyon tudok olyan gyerekről, aki 2 éves korára szobatiszta lett volna. A 3 év az átlag. Vagy itt mindenki ilyen béna?

A szomszédasszonyom is mondta, hogy neki a lánya már 2 éves korára. Mondtam neki, hogy na persze, én emlékszem, hogy 2,5 évesen még itt panaszkodott, hogy nem bilizik a lánya. Szóval lehet, hogy csak rosszul emlékszik mindenki, vagy az idő megszépít?

2012. ápr. 19. 13:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
A nagyobbik lányom két és fél évesen nappal és éjszaka is teljesen szobatiszta volt.A kisebbik lányom húsz hónaposan napközben teljesen szobatiszta volt,most két és fél éves,de még mindig itt tartunk,az éjszakai alvásnál kell a pelenka,ráadásul reggelre totál tele van.Úgy érzem én is,hogy teljesen megtorpantunk,tudom,hogy nagy szó a nappali szobatisztaság,de gondoljatok bele,lassan egy éve toporgunk egy helyben.
2012. ápr. 19. 18:04
 22/23 anonim ***** válasza:
2,2 hónaposan nappalra, 2,8 hónaposan éjszakára is. (sokszor már korábban is száraz volt a pelus éjjel is, de csak akkor mertem róluk végleg levenni)
2012. ápr. 20. 09:58
 23/23 anonim ***** válasza:
2.5 éves fiam nappalra már nem hord pelust, bilibe pisil, kakál. Napok óta szárazon veszem le róla az éjszakai pelust is, úgyhogy lassan azt is elhagyjuk.
2012. ápr. 20. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!