2,5 éves gyermekedre hol vásárolsz ruhát?
Nézegetem a különféle aukciós oldalakat, de 104-es méretben már nem találok nadrágokat, pulcsikat.
Turikban is 1-1 db-ot tudok csak kifogni ebben a méretben.(Ha tudok...)
Szóval marad a kínai?
NEmrég kezdtük a bölcsit,kellene a játszós ruha...
Kész anyagi csőd:(
Kínai és Tesco. Nekem ezek bejöttek. Persze a kínait megnézem mi van a cimkén (bár mint hozzáértő, nem mindig értek egyet... inkább tapintásra...), de játszósnak, kertbe, piszkolni tökéletes. :)
2,5 éves lányom van, turiba nem járok, ismerősnél esetleg veszek használt ruhát. Kínaiban lehet jó nacikat kapni. Én még a tescoban szoktam körül nézni.
Bár nekem még nem bölcsis mert itthon vagyok a kistesóval.
Néha vásárolok a tescoban, de csak amikor akció van, mert amúgy drága. Az Aldiban is szokott lenni jó minőségű, nem drága gyerekruha, de amit én nagyon szeretek - nem tudom, felétek van-e üzletük - az a Karát üzletlánc. Náluk nagyon olcsón, jó minőségű kis cuccokat lehet venni - persze ki kell fogni, nem biztos, hogy mindig van, amit szeretnél, de általában azért lehet találni. A Disney márkák nagyon jól néznek ki, jól moshatók, nem nyúlnak, nem fakulnak, meg van egy saját márkájuk is, annak most nem jut eszembe a neve, de szuper.
Legutóbb 8-900 Ft körül vettem a hosszú ujjú pamut felsőket a lányomra (104-est hord), 1200Ft-ért szuper polár pulcsikat, 1500 volt a farmerja. De vettem már 2500-ért komplett melegítőt, nagyon szépet. Harisnyanadrágokat 300Ft-ért, stb. Gyakran bejárok, sok jó cucc van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!