Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen ruhát adsz oviban...

Milyen ruhát adsz oviban gyermekedre?

Figyelt kérdés

Olvastam valamelyik topikban nemrég, hogy van olyan anyuka, aki még oda sem ad melegítőt a gyermekre, nemhogy utcára.

Engem kissé ledöbbentett, hiszen egész nap szegény gyermek jól öltözötten, de kényelmetlenül játszon, mozogjon?

És itt most nem pénz vagy márka kérdése a dolog.

Olcsón is lehet szépen járatni a gyermeket meg márkásba is(ha turizol vagy aukciózol).

A saját lányomból kiindulva: ő utál hosszú távon farmerben lenni, nem tud normálisan mozogni benne.

Utcára oké a farmer, de pl oviba vagy játszóra és itthon is én melegítőket adok rá.

Azokból is vannak nagyon csinosak, nekünk van néhány lepkés, mintás, stb.

2011. aug. 28. 08:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiú, csak melegítőben lesz. autóval fogom vinni, át sem fogom öltöztetni csak télen. Farmert csak akkor adok rá ha vendégségbe megyünk vagy plázába.
2011. aug. 28. 08:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Lányom csak egy melegítőben szokott lenni, nyáron kényelmesebb puha anyagú kis szoknyába vagy kisnadrágba. Legtöbbször én viszem oviba akkor nem öltöztetem át mert autóval viszem le, és úgy megyek munkába. De ha a feleségem viszi akkor át öltözteti de akkor sem mindig farmerba maximum akkor ha az idő olyan hogy kell rá plusz nadrág. Ha sétálni megyünk a városba vagy plázába akkor persze normálisabb ruhákat kap, mert úgy nem olyan vészes, de oviba vagy ha a játszótérre mennek ki esetleg akkor nem engedem hogy jó ruhákat adjon rá, miveel kiszakadhat stb... azért igazán kár lenne, és persze legyen a gyereknek is kényelmes ez a legfontosabb.
2011. aug. 28. 09:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem a melegítő az otthonra, játszótérre és sportoláshoz való. A gyerekem annak idején az oviban szoknyában volt vagy vászonnadrágban. Nem hiszem, hogy aki nem ad melegítőt a gyerekre, az kisestélyibe vagy kényelmetlen ruhába öltözteti...
2011. aug. 28. 09:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Oviban bent a fiam általában pamut, gumis derekú nadrágban van. Ezek olyan melegítőhöz hasonló fazonú nadrágok. Ezt könnyen tudja fel-le húzni, csúszni-mászni kényelmes benne. Enyhébb őszi-tavaszi napokon az udvaron is ilyenben van, ha hűvösebb van, akkor bársony, vagy farmer nadrág van rajta kint (amiben oviba is megyünk), illetve télen természetesen bélelt.

A lányom vagy szabadidő nadrágban, cicanadrágban, illetve harisnya kisszoknya párosban van bent a teremben. Az udvarra van hogy farmert adok rá, főleg az átmeneti időben.

2011. aug. 28. 09:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Kislányom van de melegítöbe szinte soha sincsen. Van neki 2 pamut nadrágja olyan melegítös, de azokon is van fodor vagy gumirozás amitól kis csini lesz.

Sima melegíutöt nem veszek neki soha. Amiben rengeteget van az legginsek pl ahhoz mindig fenékig érö kisinget, vagy polót adok neki. de olyan amiben mindig csinos. annyira egyszerü én csak azt veszem meg amin van egy kis fodor vagy galléros, vagy olyan gumirozása van vagy varrása amitöl csinos lesz. ezek ugyan olyan kényelmesek mintha sima polot adnék rá. szüket, kényelmetlent vagy ami bevág soha nem adok rá. ha farmert veszek abból is megnézem hogy milyen vagy akár a bársony naciból is, de otthon vagy csoportban legginsben van leginkább.

én maga sem vagyok otthon megeítöben, vagy nagyon ritkán. szerintem a mostani farmerek egyáltalán nem kényelmetlenek, ezek már ilyen nyúlos anyagból vannak és kényelmes egész nap.

2011. aug. 28. 10:05
 6/7 A kérdező kommentje:

"Nem hiszem, hogy aki nem ad melegítőt a gyerekre, az kisestélyibe vagy kényelmetlen ruhába öltözteti..."

Mindjárt gondoltam, hogy nem, de nem kéne kiforgatni a kérdésem..

A legging is valóban jó ötlet, nagyon csinos tunikával, az sem rossz.

Az én lányom télen kezdi az ovit.

2011. aug. 28. 10:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem forgattam ki a kérdésed.

"egész nap szegény gyermek jól öltözötten, de kényelmetlenül játszon, mozogjon?"

A jól öltözöttség nem egyenlő a kényelmetlen ruhával, ezért írtam a kisestélyis példát.

2011. aug. 28. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!