Mit tesztek akkor, ha éppen szobatisztává vált gyermekedre a városban vagy egy parkban jön a kakilási inger?
Figyelt kérdés
2011. jún. 3. 20:26
2/15 A kérdező kommentje:
Te vettél, gondolom, bevált?
2011. jún. 3. 20:33
3/15 anonim válasza:
Nem. Én csak láttam ilyet. Az állatkertben egy kis eldugott részen vette elő az anyuka. Nagyon tetszett. Mi azért nem vettünk, mert az én kislányom tutira nem akar akármikor kakilni (sajnos). Sokáig nem is akart kakilni pelus nélkül. Szorulásos is volt. Most 4 éves és még így is van nap, hogy szólni kell neki, hogy kakiljon. De már van, hogy magától kakil. De így is mindig elbújik. De, ha a kisfiam nem lesz ilyen kakigondos én biztosan veszek neki.
4/15 A kérdező kommentje:
Én azt hittem, hogy ez valami marhaság. Viccből kérdeztem, hogy bevált-e. Nem gondoltam, hogy tényleg létezik.
Hát nem tudom, állatkertben lehet, hogy megpróbálnám én is, de a város szívében....
2011. jún. 3. 20:40
7/15 A kérdező kommentje:
:-)) köszi!
2011. jún. 3. 20:53
8/15 anonim válasza:
Amúgy az anyuka annyival megcifrázta, hogy tett bele egy zacskót, és azt dobta ki.
9/15 anonim válasza:
kisfiam parkban fa, bokor tövénél intézi, de pl. bevásárló központban, orvosnál eldobható bilit használunk, dm-ben vettem, talán 300 forint volt, iszonyú praktikus
10/15 anonim válasza:
A bilisektől kérdezném, hogy az mekkora "összecsukva"? Simán elfér egy átlagos táskában? És mindig nálatok van?
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!