Melyik oldalakon nézegetsz, vásárolsz szívesen használt
ruhát gyermekednek?
Figyelt kérdés
Vatera, Tesz-vesz a legnépszerűbb?
Véleményetek a következőkről: Apród, Jófogás, Expressz?
2012. febr. 25. 00:47
1/6 anonim válasza:
Én néha az expresszen vásárolok,jó,hogy fel tudod hívni,csak a postától féltem mindig!A tesz-veszen 250 adás vételem volt 1 kivételével tökéletes!Ott a ptk. szerint bármikor lenyomozható,expresszen nem biztos.Volt a városomban valaki rendőrségre adott vaterás ügyében ,visszakapta az elcsalt pénzt.Lehet most nem jó rögtön ezt írni,de mi más lehetne, amitől fél az ember,átverik.
Amúgy a többit nem használom...
2012. febr. 25. 04:44
2/6 anonim válasza:
Zsibvásár.hu-n,és vaterán.Nálam a zsibi az örök favorit.:)
2012. febr. 25. 06:29
3/6 anonim válasza:
A teszveszen van egy-két kedvenc eladóm, akiknél már nagyon jó tapasztalatom van, tőlük vásárolok. Inkább - ha már használt ruha - akkor bababörzén, turiban szoktam, mert szeretem látni, megfogni az anyagát stb. Meg a beírt méret se mindig mérvadó, jobban szeretem élőben megnézni, mit veszek.
2012. febr. 25. 07:59
4/6 anonim válasza:
Vaterán sokat vásárolok,a többin pedig sokat eladok,főleg a jófogáson!
2012. febr. 25. 08:09
5/6 anonim válasza:
A jófogáson volt már pár vásárom,most meg eladok az apródon,szeretem ezeket az oldalakat,mert nincs regisztráció,és nem kell licitálni,ha meg eladó vagy akkor csak magadnak keresel pénzt nem másnak kell fizess azért mert hirdetsz.A vaterán és a tesz-veszen ezek vannak,regisztrálsz,licitálsz,ha eladó vagy akkor meg % -ot kell fizess az eladott cuccokért macerás nagyon,nem szeretem.
2012. febr. 25. 09:36
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Azért tettem fel a kérdést, mert kíváncsi vagyok, hogy az anyukák hol vásárolnak szívesebben. Hol lenne kelendőbb...
Eladogatnám fiam kinőtt (az évszaknak megfelelő) ruháit.
Őszintén szólva én is szívesebben hirdetném őket az Apródon, Jófogáson, mivel ezek ingyenesek, nincs regisztráció (ahogy az egyik válaszoló is írta).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!