Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák voltatok már kisgyerek...

Anyukák voltatok már kisgyerekkel fogorvosnál? Mit csináljak nem bírom?

Figyelt kérdés

Nagyon fáj a fogam,de nem tudok elmenni fogorvoshoz mert nem tudom kire bízni a 2éves lányom! Teljesen egyedül vagyok vele,apa messze dolgozik,a család több 100km-re.

Elvihetem magammal? Az orvosnál nem fognak szólni? Az a baj hogy nagyon nyughatatlan,nem az az egy helyben ülős típus!

2012. ápr. 18. 10:18
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem menny el a fogorvoshoz, legalább szokja a pici is.

Megnézi a doktor néni/bácsi az ő fogacskáit is, kipróbálja a széket stb.

Beszéld meg a dokival mit javasol Neked, ők, az asszisztens nő le tudja e foglalni annyi időre a gyerkőcöt?

Bent, vagy kint? Ez tőled is függ és a gyerektől is, hogy bírja, ha anyát "bántják".

Ha a doki azt mondja, erre nincs kapacitás, na akkor kell gondolkodnod, hogy mi is legyen, ki az akivel el tud lenni a gyerek fél - egy órát a váróban. Szomszéd, ismerős, barátnő stb.

Én így csinálnám, mert ugyanebben a cipőben vagyok. Bár szerencsére nem fáj a fogam.

2012. ápr. 18. 10:26
 2/8 anonim ***** válasza:
persze hogy vidd el magaddal. És vágj jópofát, mikor a fogdoki szétcincál.
2012. ápr. 18. 10:27
 3/8 anonim ***** válasza:

Én mindenhova a két gyerekemmel megyek, mert nem tudom kire bízni őket.

Ha nyughatatlan, akkor zárd be addig babakocsiba, hadd sírjon, figyelj, ha muszáj fogorvoshoz menned, akkor menj el, ne hátráltasson a kislányod. Egy fogorvos nem 2 perc, főleg ha fáj a fogad, ennyi ideig nem érnek rá az asszisztensek játszani vele, ezért is jó, ha berakod kocsiba.

2012. ápr. 18. 10:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Merre laksz?Ha barátnő,szomszédasszony sem tud veletek elmenni,akkor szívesen segítek.Persze,ha egy helyen lakunk.:)))
2012. ápr. 18. 12:05
 5/8 A kérdező kommentje:

Budapesten lakom,és köszi hogy felajánlottad a segítséget! Közben én már voltam az orvosnál,mert riadóztattam a párom hogy mindenképpen jöjjön haza! Annyira fájt hogy a falat kapartam.

Semmit nem csináltak vele,csak kaptam fájdalomcsillapítót,és mennem kell röntgenre,mert nem lehet megállapítani melyik a rossz. Utána vissza a fogorvos.

Szenvedek mint egy veszett kutya!!!:(((

2012. ápr. 18. 12:23
 6/8 anonim ***** válasza:

én is pont ma voltam fogorvosnál. vittem babakocsiban, Ő is elég izgága típus, vittem mindenféle lekötős dolgot füzetet rajzolni, kedvenc könyvét, kaját. a váróban eléggé türelmetlen volt, de a rendelőben csak nézelődött.

sok volt az újdonság.

nálunk telefonon be kell jelentkezni, akkor kérdeztem meg be fér-e a babakocsi a rendelőbe, csak ezért mertem vinni.

egyébként nekem se nagyon van kire bízni, de pesten biztos találsz olyan helyet a közelbe, ahol ezt meg lehet oldani.

jobbulást a fogadhoz!

:)

2012. ápr. 18. 16:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Jobbulást!

Ilyen esetbe vidd magaddal hisz hova tennéd.Addig meg lefoglalja valami ott dolgozó.

Én van,hogy 4-el megyek.Nem érdekel ki mit mond ez van és kész!

2012. ápr. 19. 08:13
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Sajnos ki kellett húzni.:((( Ez egy tömött rágófogam volt pont a bölcsességfog mellett. Valami volt a gyökerével azért nem lehetett gyökér tömni,és gócos volt.
2012. ápr. 19. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!