Anyukák voltatok már kisgyerekkel fogorvosnál? Mit csináljak nem bírom?
Nagyon fáj a fogam,de nem tudok elmenni fogorvoshoz mert nem tudom kire bízni a 2éves lányom! Teljesen egyedül vagyok vele,apa messze dolgozik,a család több 100km-re.
Elvihetem magammal? Az orvosnál nem fognak szólni? Az a baj hogy nagyon nyughatatlan,nem az az egy helyben ülős típus!
Szerintem menny el a fogorvoshoz, legalább szokja a pici is.
Megnézi a doktor néni/bácsi az ő fogacskáit is, kipróbálja a széket stb.
Beszéld meg a dokival mit javasol Neked, ők, az asszisztens nő le tudja e foglalni annyi időre a gyerkőcöt?
Bent, vagy kint? Ez tőled is függ és a gyerektől is, hogy bírja, ha anyát "bántják".
Ha a doki azt mondja, erre nincs kapacitás, na akkor kell gondolkodnod, hogy mi is legyen, ki az akivel el tud lenni a gyerek fél - egy órát a váróban. Szomszéd, ismerős, barátnő stb.
Én így csinálnám, mert ugyanebben a cipőben vagyok. Bár szerencsére nem fáj a fogam.
Én mindenhova a két gyerekemmel megyek, mert nem tudom kire bízni őket.
Ha nyughatatlan, akkor zárd be addig babakocsiba, hadd sírjon, figyelj, ha muszáj fogorvoshoz menned, akkor menj el, ne hátráltasson a kislányod. Egy fogorvos nem 2 perc, főleg ha fáj a fogad, ennyi ideig nem érnek rá az asszisztensek játszani vele, ezért is jó, ha berakod kocsiba.
Budapesten lakom,és köszi hogy felajánlottad a segítséget! Közben én már voltam az orvosnál,mert riadóztattam a párom hogy mindenképpen jöjjön haza! Annyira fájt hogy a falat kapartam.
Semmit nem csináltak vele,csak kaptam fájdalomcsillapítót,és mennem kell röntgenre,mert nem lehet megállapítani melyik a rossz. Utána vissza a fogorvos.
Szenvedek mint egy veszett kutya!!!:(((
én is pont ma voltam fogorvosnál. vittem babakocsiban, Ő is elég izgága típus, vittem mindenféle lekötős dolgot füzetet rajzolni, kedvenc könyvét, kaját. a váróban eléggé türelmetlen volt, de a rendelőben csak nézelődött.
sok volt az újdonság.
nálunk telefonon be kell jelentkezni, akkor kérdeztem meg be fér-e a babakocsi a rendelőbe, csak ezért mertem vinni.
egyébként nekem se nagyon van kire bízni, de pesten biztos találsz olyan helyet a közelbe, ahol ezt meg lehet oldani.
jobbulást a fogadhoz!
:)
Jobbulást!
Ilyen esetbe vidd magaddal hisz hova tennéd.Addig meg lefoglalja valami ott dolgozó.
Én van,hogy 4-el megyek.Nem érdekel ki mit mond ez van és kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!