Sipolós babapapucsot láttatok valamerre?
Találtam még egyet:
Little Blue Lamb sípolós tipegő cipője
A sarokba van beépítve egy síp amit ki lehet venni
Miért érdemes Little Blue Lamb sípolós tipegő cipőt vásárolni hagyományos, nem sípoló cipő helyett?
A Little Blue Lamb sípolós tipegő cipője ösztönzi a helyes járástechnikát- a sarok ér először földet, majd a lábujjak, és nem fordítva-. A Tipegő cipő sarkában van egy kis kivehető műanyag síp amelyet úgy terveztek, hogy a levegő keresztüláramoljon rajta, amikor kisgyermek lépéseket tesz. Ennek az eredménye egy sípoló hang, és közben a pici valóban egy kényelmes légpárnán sétál. A hang arra ösztönzi a gyermeket, hogy viselje a cipőjét, és általában szeretik őket annyira, hogy nem akarják levenni, ill. többször szeretik viselni! Külföldön már szakemberek ajánlják a sípoló cipőt kisdedek és a kisgyermekek számára, hogy ösztönözze őket a megfelelő járásforma gyakorlására
köszi. a hírdetés kicsi. a másikat láttam én is, csak nekem nagyon drága. :( nem egész nap viselné csak pár percet párszor egy nap :)
de köszönöm!
ja, hogy minek? :)
vettem egy papucsot egy bababörzén de kicsi lett. hosszra jó, de a babám lábfeje magas és amiatt kicsi. csak szegénykém lelógó sarokkal járkál a papucsban. régebben tudom hogy lehetett kapni, nagy divat volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!