Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szoktatok húsvétozni? Van egy...

Szoktatok húsvétozni? Van egy 2 éves kislányom, de mi már évek óta nem húsvétozunk, elmegyünk valamerre csavarogni inkább. Viszont a kicsi élvezné már?

Figyelt kérdés

Gondoltam tojásfestésre és valami kis festegetésre a nagyiknak, láttam 1-2 jó ötletet neten. De ez a húsvéti hagyományos dolog, van értelme? Hívjam a családtagokat, hogy jöjjenek locsolkodni? Bár lehet megutálná csak, mert összefújják kölnivel.

Esetleg jobb lenne egy kis kiruccanás valahová a természetben, egy piknik vagy ilyesmire gondoltam, apa, anya és a kicsi. A nagyiknak meg készítünk kis meglepit.

2010. márc. 27. 13:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem már kicsit nagyobbak a gyerekeim (6 és 8 évesek), de már évek óta festünk tojást. Általában kifújom előtte, vagy megfőzöm és azt festik a maguk módján. Nagyon szeretik, nagy élmény nekik. Húsvét előtt 1-2 nappal szoktunk ilyesmit készíteni, de húsvétkor csak férjem és a papa locsolja meg a lányomat, ja és a fiam. Általában elmegyünk ilyenkor valahova. Pl. medvepark, állatkert, vagy csak sétálni valamerre. Azt sokkal jobban élvezik, mint hogy üljünk itthon a locsolókra várva. Egyébként sem járnak már sokan locsolni.
2010. márc. 27. 13:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Azt fogja szeretni, amihez hozzászokik. Ha kirándulni szerettek, akkor kössétek össze a kettőt. Pl fessetek tojást és séta közben helyezzétek el a fűben, ez jelzi nektek visszafelé az utat. Ha ügyik vagytok, akkor cseréljétek ki csokinyuszira vagy csokitojásra közben, és szerintem tetszeni fog neki, hogy mit hozott a nyuszi a tojásai helyett. Vagy csak szimplán mondjátok, hogy nyusziajándékkereső kirándulásra mentek és ügyesen elrejtitek séta közben az ajándékokat, és azt mondjátok. "Nézd csak ott mintha lenne valami?!"
2010. márc. 27. 13:45
 3/3 anonim ***** válasza:

13:44-es vagyok.

Még annyi, hogy húsvét vasárnap én már hajnalban elrejtem az udvaron a csokitojásokat, amit aztán megkeresnek miután felébredtek. Ezt imádják a legjobban :)

Ha nem kertes házban laktok, akkor a lakásban is el lehet rejtegetni a csokikat.

Mivel neked még csak 2 éves a kicsi, lehet esetleg nyuszis színezőlapokat nyomtatni és azt is színezheti már a maga módján.

Sok minden van a www.canadahun.hu oldalon a gyereksarkon belül. Csak regisztrálni kell és 20 hozzászólás után tölthetsz is. A 20 hozzászólást a különféle szójátékokban könnyen megszerezheted.

2010. márc. 27. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!