Szoktatok húsvétozni? Van egy 2 éves kislányom, de mi már évek óta nem húsvétozunk, elmegyünk valamerre csavarogni inkább. Viszont a kicsi élvezné már?
Gondoltam tojásfestésre és valami kis festegetésre a nagyiknak, láttam 1-2 jó ötletet neten. De ez a húsvéti hagyományos dolog, van értelme? Hívjam a családtagokat, hogy jöjjenek locsolkodni? Bár lehet megutálná csak, mert összefújják kölnivel.
Esetleg jobb lenne egy kis kiruccanás valahová a természetben, egy piknik vagy ilyesmire gondoltam, apa, anya és a kicsi. A nagyiknak meg készítünk kis meglepit.
13:44-es vagyok.
Még annyi, hogy húsvét vasárnap én már hajnalban elrejtem az udvaron a csokitojásokat, amit aztán megkeresnek miután felébredtek. Ezt imádják a legjobban :)
Ha nem kertes házban laktok, akkor a lakásban is el lehet rejtegetni a csokikat.
Mivel neked még csak 2 éves a kicsi, lehet esetleg nyuszis színezőlapokat nyomtatni és azt is színezheti már a maga módján.
Sok minden van a www.canadahun.hu oldalon a gyereksarkon belül. Csak regisztrálni kell és 20 hozzászólás után tölthetsz is. A 20 hozzászólást a különféle szójátékokban könnyen megszerezheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!