Kis korkülönbséggel született gyerekek Anyukái, tippek?
20 hónap van a gyerekek között, 2 hónapja született a második lányom.
Eddig nem is volt semmilyen probléma (megjegyzem, gyanús is volt..:), de egy hete a nagyobbik teljesen kifordult önmagából. Hisztizik, engem nem akar, egész nap az apjáért sír, hisztizik.. Mindenen kiborul, addig sír, amíg csupa víz a haja. Vigasztalhatatlan. Próbálok nagyon türelmes lenni vele, de az sem használ.
S közben a másik is sír, egyszerre kell pelenkát cserélni, enniük, és mostanában egyszerre is kelnek. A nagyobbik most már sírva kel, eddig mindig jókedvűen ébredt. A picivel be sem mehetek a szobájába. :(
Ráadásul őt folyamatosan fogni kel, mert refluxos, és nem lehet letenni, hordozom őt egész nap,.
Nem tudom, hogyan csináljam, úgy érzem, összecsaptak a fejem felett a hullámok.
Csapnivaló anyának érzem magam, és nem tudom, hogyan csináljam a napomat. Nincs se éjszakánk (még), se egy rendszeres nappalunk. Semmi. Minden a feje tetejére állt.
Kérlek, akinek van ilyen téren tapasztalata, írjon nekem tippeket, vagy csak egy-két jó szót, mert kivagyok.
A férjem nagyon támogat mindenben,. sokat segít, de ez persze nem ugyanaz, mintha ő vinné a napot..
Nagyon fontos,hogy legyen napirendetek.Ilyen helyzetben a szigor nem ér semmit.Érezze,hogy a pici baba ellenére is te ugyanúgy szereted.Esetleg addig még helyre áll a rend egyszer-kétszer menjetek el kettesben valahova pl.játszótér...Két szoptatás között mondjuk csak egy órára.
Ez tipikus testvérféltékenység.Ha jön a hiszti ne szólj hozzá,ne figyelj rá.Amikor kicsit lenyugodott menj oda hozzá,érezze a támogatásod.Beszéljétek meg a dolgokat.
Vigyázz!
Az sem jó,ha túl sok mindent engedsz neki,határok legyenek.A férjedet azért akarja állandóan,mert ugye vele most többet tudsz játszani stb....
Legjobb ha a lányod fejével gondolkozol.Tehát ha megy a hiszti gondolj arra,hogy te mit fogadnál el anyudtól ilyen helyzetben.És a napirend tényleg nagyon fontos.
Itt a jó idő,legyetek minél többet levegőn.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!