Két év körüli korkülönbséggel válalt gyerekek anyukái írnárok nekem arról, hogy telik egy napotok?
nekem pont 2 éves volt a fiam, mikor született a kislányom, ennek már 1 éve, és nagyon jól összerázódtunk.
Szóval, amikor szoptatod a picit, mindig adj helyet magad mellett a nagynak, hogy ő is oda tudjon bújni hozzád valamilyen módon. Este én mai napig hamarabb rakom le a picit aludni, így mindkettővel van időm foglalkozni. Ha a nagyobb igényli, akkor engedd, hogy segítsen a kicsiről való gondoskodásban. Az enyém mondjuk nem igazén akart a tesójával foglalkozni, csak velem. A kicsi ilyenkor még sokat alszik, szerencsére ez alatt tudsz foglalkozni a nagyobbal. Mindig dícsérd meg a nagyot, hogy ő már milyen ügyes, tud egyedül enni, inni, bilibe pisilni, vagy ami éppen aktuális nálatok.
Most hirtelen ezek jutottak eszembe, ha még érdekel valami, nyugodtan írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!