Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Két év körüli korkülönbséggel...

Két év körüli korkülönbséggel válalt gyerekek anyukái írnárok nekem arról, hogy telik egy napotok?

Figyelt kérdés
Esetleg néhány hasznos ötlet mivel tehetném könnyebbé az elejét,ami nektek bevált?
2011. ápr. 4. 13:48
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

nekem pont 2 éves volt a fiam, mikor született a kislányom, ennek már 1 éve, és nagyon jól összerázódtunk.

Szóval, amikor szoptatod a picit, mindig adj helyet magad mellett a nagynak, hogy ő is oda tudjon bújni hozzád valamilyen módon. Este én mai napig hamarabb rakom le a picit aludni, így mindkettővel van időm foglalkozni. Ha a nagyobb igényli, akkor engedd, hogy segítsen a kicsiről való gondoskodásban. Az enyém mondjuk nem igazén akart a tesójával foglalkozni, csak velem. A kicsi ilyenkor még sokat alszik, szerencsére ez alatt tudsz foglalkozni a nagyobbal. Mindig dícsérd meg a nagyot, hogy ő már milyen ügyes, tud egyedül enni, inni, bilibe pisilni, vagy ami éppen aktuális nálatok.

Most hirtelen ezek jutottak eszembe, ha még érdekel valami, nyugodtan írj!

2011. ápr. 4. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!