Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen pelenkát ajánlanátok?

Milyen pelenkát ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Kisfiam 15 kg. Eddig libero pelust használtunk, de most rosszabb anyagi helyzetbe kerültünk, és valami olcsóbb kellene. Viszont ezzel az a baj, hogy hiába lenne elvileg jó a bella happy legnagyobb pelusa (25 kg-ig) vagy a tesco legnagyobb pelusa (20 kg-ig), a derékrésze mindkettőnek kicsi, össze tudom patentolni, de gyakran kell cserélni, hogy ne folyjon ki, akkor pedig ugyanott vagyok, mintha megveszem a drága liberot. Létezik még a liberon kívül olyan pelus, ami tényleg nagy, és a nedvességet is jól szívja? Nem iszik sokat a kisfiam, de a fent nevezett pelusok nem bírják így ki az éjszakát. Köszönöm!

2012. ápr. 16. 14:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Kislányom is 15 kg, olyan kis husis :)

Én nagyon pozitívan csalódtam a "no name" pelusokban. Egyszer vettem a Müllerben sajátmárkás pelust, nekünk az nagyon jó volt! Aztán megint azt akartam venni, de pont elfogyott az a méret, így átléptem az Aldiba és ottani sajátmárkás pelenkát vettem. Csak csodálkoztam, hogy mennyire jó :) Szerintem mindkettő megér egy próbát!

2012. ápr. 16. 14:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Müller nincs nálunk, de Aldi van. Ez a MyLove pelenka, ugye?
2012. ápr. 16. 14:32
 3/5 anonim ***** válasza:
A Müller saját márkását én is csak ajánlani tudom.A 4-es méret 40db 1890Ft.
2012. ápr. 16. 14:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, MyLove 4es méret, 50 db és valahogy 2100 vagy 2200 Ft körül van.
2012. ápr. 16. 14:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!
2012. ápr. 16. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!