Mikor írassam oviba?
Nos a lányom jövő januárban lesz 3 éves.A mai napig nem vagyok tisztában azzal,hogy konkrétan mikor kötelező 3 éves kortól az ovi.(Remélem azért tényleg 2014-ben!)
Ha nem kötelező már most,akkor elég ha jövő tavasszal iratom be,hogy 2013 szeptemberébe kezdhesse?Van egy kicsi fiam is,ezért ha nem kötelező most az oviba íratás,akkor amúgy se vennék fel,nem?
Fiamat már 2014 tavaszán be kell iratnom,mert szeptemberbe tölti 2014 szeptemberébe tölti a 3-at és neki már tuti kötelező lesz.
Én ma megyek beíratni, jövő márciusban lesz 3 éves.
Nálunk ma van a beíratkozás az önkormányzati ovikba.
Majd megírom, hogy mit mondtak, mert én szeretném ha 3 évesen elkezdhetné az óvodát, bár hely az nincs.
Én kisfiam is januári. 2009. januári.Tavaly voltunk sok oviban, esély sem volt, hogy felvegyék, megmondták nyíltan, én is picivel vagyok itthon.
Szóval idén íratom és csak nagyon remélem, hogy szeptembertől kezdhet, mert akkor már 3év9hós lesz, és mostmár nagyon vágyik gyerektársaságra.
3. válaszoló vagyok.
Beírattam tegnap a lányomat, igen, be kellett, mert utólag már nincs lehetőség kérelmezni, ha a jövő tanévben tölti a 3 éves kort.
Elvileg kezdhetne jövő márciusban (3 évesen), de nem valószínű, hogy lesz hely, viszont fellebbezni lehet.
A Lánykám 2010 januári és örülök,hogy 3 év 8 hósan mehet oviba majd jövőre.
Megértem az ovit,ha túljelentkezés miatt előtérbe helyezi a már ovi köteles gyerkőcöt és az egykéket.Hisz az előbbit muszáj,míg a másiknál anyuka menne vissza dolgozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!