Kiütések másfél éves kisfiamon, mivel kezeljem?
Ekcema lehet, vsz, hogy szteroidos kevert kremet fog kapni, de kerdezz ra a patikaban. Ez azert fontos, mert ha valoban azt kapja, akkor csak az erintett teruletet szabad kenni vekonyan, es csak, mig el nem mulik a kiutes. Sudocreamet tegyel ra addig is nyugodtan, vagy mas popsikremet, az valoban jo. Borogatni, kamillazni nem kell.
Es ezek utan vegyel mososzodat, azzal most a gyermeked ruhait, es ecettel oblitsd. Garantaltan nem lesz allergias ra.
Jobbulast nektek. :-)
Èn egyiket sem használnám, sima pl baba arckrémet mert az gyenge.
A kamilla még jobban szárítja a bört, szét fog repedezni ami eddig már csúnya. A popsikrém túl zsíros, és habár cinket tartalmaz, de ez hámosít vagy is még vastagabb lesz ott a bör a kézen ettöl még jobban viszkethet.
Semmi esetre sem fürdetném addig a gyereket, és minél kevesebb vizzel találkozzon. A doki nem javasolta hogy most ne fürödjetek vagy max jópár naponta? A víz is iszonyatosan szárítja a bört.
Mikor lányomnak volt ilyesmi gonbdja akkor a doki mondta hogy heti 1x !!!! fürdessük és nem kell rá krém. Láss csodát második héten már szinte semmi nem volt, 4-ik héttöl vissza álltunk két napontai fürdetésre, azóta sincs baja, közben lanolinos krémmel kentem, mert az is egy gyenge testápoló babáknak.
Köszönöm a válaszokat! A ruháit már átmostam! De a mosószódát még nem ismerem, hol lehet kapni? Már más is említette, kipróbálnám!
Az ecetet oda öntsem ahova az öblítőt kell? Sima ételecetet? Vagy milyet? 15 %-os van itthon, ételecet, az jó? És kijön a szaga a ruhákból? Ez lefertőtleníti?
Ma voltunk az ügyeletes gyógyszertárban, a gyógyszerész hölgy meg is nézte a kiütéseket, mondta, szerinte ez már csalánkiütéshez hasonlít. Adott fenistil gélt, meg Kalcium szirupot. A szomszédunk pedig az aloe verát javasolta! Mi a véleményetek? Köszi
igen, sima ecet kell:) Én vagy 10 vagy 20 %ossal öblítek, mikor mi van itthon. Az öblítő helyére kell tölteni, kb annyit, mint az öblítős flakon kupakja.
Nyugi, semmilyen ecet szag nem fog érződni a ruhákon! Friss, üde lesz minden:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!