Hogyan csaljam be kisfiam egy idegen helyre ordítás hiszti nélkül?
Figyelt kérdés
Fél az idegen környezettől az idegen emberektől ,2 és fél éves már mikor felveszem és beakarom vinni,csak az udvarig már akkor ordít hogy ő nem akar oda be menni, kézen fogva sem megy. Ha erőszakkal viszem be akkor addig feküdve a földön ordít amíg el nem indulunk. Mi vált be nálatok?2012. ápr. 12. 15:34
11/11 anonim válasza:
Szerintem jól látod, fél. Ez nem szimpla dacosság. Az én fiamnál is volt ilyen, kb. 2 évesen, de nem volt ennyire durva. Mi valahogy kibekkeltük, sokat magyaráztam neki, egyszerűen elmúlt. Azért ha súlyosbodik a helyzet, én beszélnék szakemberrel. A helyedben egyelőre megpróbálkoznék valahogy rábeszélni, hogy magától jöjjön, felhívni a figyelmét, hogy milyen érdekes lesz az adott helyen, mi mindent fog látni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!