Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 16 hónapos a babánk. Elutazhat...

16 hónapos a babánk. Elutazhatunk 4 napra úgy hogy a nagyszülőkre hagyjuk?

Figyelt kérdés
velük lakunk úgyhogy a baba ismeri őket,nagyon jól,sokat foglalkoznak vele minden nap. viszont mi még mióta megszületett nem mentünk sehova és nem hagytuk még sosem senkire. most lenne egy lehetőség 4 napra kikapcsolódni egy kicsit. Elmehetünk nyugodtan vagy még korai? Fiatal szülők vagyunk 20 és 25 év
2009. jún. 18. 16:17
 1/9 anonim ***** válasza:
54%
Nyugodtan elmehettek,lehet.hogy kicsit keres majd benneteket.De ha a nagyszüleit ismeri,nem lesz semmi baj.
2009. jún. 18. 16:20
 2/9 anonim ***** válasza:
62%
Persze, hogy elmehettek. Jót is fog tenni nektek, ha végre csak egymásra kell figyelnetek. Szükségetek van időről időre ilyen kettes kiruccanásra.
2009. jún. 18. 16:27
 3/9 anonim ***** válasza:
62%
Persze, h mehettek. Ha tudod, h a pici jó kezekben van (és gondolom így is van) akkor nincs mire várni. Biztos, h fogtok hiányozni egymásnak, de ezért ne hagyd ki a lehetőséget. Jó szórakozást :D
2009. jún. 18. 16:27
 4/9 A kérdező kommentje:
ok,köszi megnyugtattatok :) gondolom mindenkinek nehéz az első elválás a babától :(
2009. jún. 18. 16:35
 5/9 anonim ***** válasza:
23%
Nem tudom, miért itt kérdezed, amikor ez, csak a gyereken múlik. ha elmarad, a mamánál, akkor miért ne?
2009. jún. 18. 17:05
 6/9 anonim ***** válasza:
77%
Kicsit nyers volt az előző, de tényleg a gyereken múlik. Írtad, hogy együtt laktok, ez szerintem nagyon megkönnyíti a dolgot. Én sajnos nem valószínű, hogy az egyébként szintén 16 hónapos babám mellől elmehetnék több napra. Minden baba más és más.
2009. jún. 18. 23:06
 7/9 anonim ***** válasza:
68%
Én már akkor elmentem 2 napra, amikor csak 8 hónapos volt (nem szopott akkor már), mi is a mamával laktunk. És semmi baj nem volt belőle, nagyon jól érezte magát. Most 20 hónapos lesz és idén nyáron is elmegyek 3 napra, de már külön lakunk, így is már aludt többször a nagyinál, szerintem nem baj az, ha tud kötődni másokhoz is és rá lehet bízni másra is, a szülőknek is jár kikapcsolódás. Amúgy én is fiatal vagyok, 22 éves, én tavaly is és idén is fesztiválra megyek el. Évente egyszer szerintem ennyi kikapcsolódás jól jön. Majd megyünk gyerekestül is nyaralni, az megint más :)
2009. jún. 19. 00:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Én magammal vinném. senki sem tud úgy vigyázni rá mint a saját szülei. :)
2009. jún. 21. 13:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Na mi van, idetévedt egy-két hiperanyuka lepontozni? Gratulálok, ti neveljetek csak önállótlan gyerekeket, a mieink legalább majd feltalálják magukat.
2009. jún. 22. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!