Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiús anyukák válaszát...

Kisfiús anyukák válaszát várnám, ti hogy pisiltetitek kisfiatokat az utcán?

Figyelt kérdés
2 éves és 4 hónapos kisfiam nem rég óta szobatiszta, idáig kintre tettem még pelust, most hogy jobb idok vannak már nem teszek. Lehet kinevettek, de nem pisili le a nadrágját, ha állva fog pisilni, olyan kicsi a futyije, nem is nagyon éri át a nadrágját, vagy húzzam le egészen a bokájáig, ti hogy csináljátok?
2012. ápr. 11. 22:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
A felfelé szembepisilős mutatvány nem semmi lehetett. Időnként mi is bénázunk, tegnap pl apa kabátjának az ujjába sikerült a pisi úgy hogy apa fogta a kukit, a jóég tudja, hogy intézte hátrafelé a fiam :)
2012. ápr. 12. 13:15
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Jól látom, h senki sem irta azt a verziót, hogy gatyát-bugyit TELJESEN levenni róla? :) Nem lesz mit lepisilnie. :) Oké, mivel a cipőt is "fűzőcskélni" kell, ennyiből lehet körülményes, de végső megoldásnak garantált.
2012. ápr. 12. 16:55
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
hát én néha leveszem a gatyót. héna meg lehúzom ameddig lehet és hátrahúzom a nadrágocskáját, hogy minél kevésbé csurogjon be. a cipőjét szokta lepisilni... a kislányom meg az én cipőmet. szóval ez egy ilyen időszak.... :)
2012. ápr. 12. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!