Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiús anyukák válaszát...

Kisfiús anyukák válaszát várnám, ti hogy pisiltetitek kisfiatokat az utcán?

Figyelt kérdés
2 éves és 4 hónapos kisfiam nem rég óta szobatiszta, idáig kintre tettem még pelust, most hogy jobb idok vannak már nem teszek. Lehet kinevettek, de nem pisili le a nadrágját, ha állva fog pisilni, olyan kicsi a futyije, nem is nagyon éri át a nadrágját, vagy húzzam le egészen a bokájáig, ti hogy csináljátok?
2012. ápr. 11. 22:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
így ahogy leírtad, bénázunk :) bizony lepisili a nadrágját akármeddig húzom le neki, meg ő még nem igazán tudja megfogni, azt meg nem szereti ha én fogom, így megy a sírás :( remélem majd belejövünk, nemrég kezdtük
2012. ápr. 11. 23:52
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
én guggolva pisiltetem.itthon sem pisil állva,a wc-n és a bilin is ül.inkább,mint hogy tiszta pisi legyen a ruhája
2012. ápr. 12. 07:08
 3/13 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy tegnap pisiltunk eloszor kint, eloszor állva akartam, de amikor láttam, hogy ez nem fog menni, akkor megfogtam a lábait, ahogy a kislányok is szoktak pisilni, és egy kicsit igy is olyan lett a nadrágja szára... Én azt hittem csak nekem okoz ez gondot, de ezek szerint nem, remélem majd csak belejovunk :)
2012. ápr. 12. 07:25
 4/13 A kérdező kommentje:
Azért ha valakinek esetleg van valami bevált praktikája, szivesen várom a kommmentjét :))
2012. ápr. 12. 07:44
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Először így pisiltünk: a hátát a mellkasomnak támasztottam, a ruhái a bokájánál, a térdhajlatában fogtam a bal kezemmel, a jobb kezemmel meg lefelé nyomtam a kukiját, hogy ne előre pisiljen, hanem lefelé. Így nem lett olyan a ruhája. Most már állva pisilünk: teljesen kinyújtjuk a lábát, a térdeinél megtámasztom a bal kezemmel, előre döntöm szinte 45 fokos szögben, a hóna alatt megtartom, így jó előre tud pisilni és még látja is, mert most nálunk látnia kell, hogy hova pisil :) így sem lesz olyan a ruhája... és hát gyakorolni, gyakorolni....semmi baja nem lesz a ruhájának, ha néha pisis lesz.
2012. ápr. 12. 07:59
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Háta mögött állok, a mellkasomnak támaszkodik a hátával, feje majdhogynem a hónaljamban, de hát nem is kell látnia semmit. :)

Jobb kezemmel fogom a fütyit, bal kezemmel a nadrágját a zacsi alatt. Én nem húzom le neki bokáig, csak kiveszem a fütyit. Szóval bal kezemmel fogom a gatyót, minél közelebb a zacsihoz/combjához, hogy ne legyen pisis. Közben az egyik térdemmel tartom a kis popsiját, mert az én fiam hajlamos pucsítani és olyankor minden becsorog. :)

Az elején még nincs baj, mert nagy irammal jön a pisi, messzire elmegy, de az utolsó cseppek néha bemennek a gatyóba... hát ez van. Azért ügyesedünk. :)

2012. ápr. 12. 08:12
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

"Az elején még nincs baj, mert nagy irammal jön a pisi, messzire elmegy, de az utolsó cseppek néha bemennek a gatyóba... hát ez van."

Elárulok egy titkot: ez felnőtt férfiakkal is megtörténik :) Szóval no problem.

2012. ápr. 12. 08:23
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia, nekem is gond volt. A fiam 2,5 éves, kb 5 hónapja szobatiszta. Itthon is állva pisil a wc-be, ennek ellenére kihívás nekem az utcai pisilés. Én úgy csinálom, hogy a térdemmel óvatosan kifelé nyomom a popsiját hátulról,, így a fütyije túlér a gatyón. A fütyijét ő fogja. Az esetek nagy részében ez ok, de pl. épp pár napja úgy jártunk, hogy valahogy rosszul fogta meg a kukiját és az első nagy pisilökettel szembepisilt (felfelé), hát nem voltam boldog, de végül jót kacagtunk. Majd belejövünk. Bezzeg apával nem pisilnek le semmit, se gatyót, se bugyit, se a saját hajukat. :)
2012. ápr. 12. 09:55
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is feltettem egy hasonló kérdést 1-2 napja. Az én 2.5 évesem egyelőre hazahozza, nem hajlandó kint pisilni.
2012. ápr. 12. 11:19
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Utcán és más nyilvános helyen (pl étterem v bevásárlóközponti WC) is állva pisil. Gatya letolva legalább térdig, a hónalja alatt karolva megtartom a mellkasát, előredől és a kukit én irányítom. WC esetében a WCkagylóra állítom és uúgy előredöntöm és a mellkasánál tartom. Így nem pisili le magát (a WCkarimát időnként, mert néha belendül a pisi íve) Én nem bírom ölben tartani, de ez bevált.
2012. ápr. 12. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!