Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Séta közben hol pisiltetitek...

Séta közben hol pisiltetitek a gyereket?

Figyelt kérdés

2,5 éves a lányom, már szobatiszta, de most azon agyalok, hogy ha hosszabb séta, játszóterezés alkalmával pisilnie kell, akkor hová?

guggoltassam le az út szélén???

2011. márc. 24. 14:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, de a lányom nem akart sosem úgy pisilni eleinte, így vittem a bilit, főleg, amikor kakilnia kellett. Az autóban elfért.
2011. márc. 24. 14:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Sajnos a legtöbbször nincs más lehetőség :(

Mondjuk nekem fiaim vannak, de a lényegét tekintve ugyanaz. Nem egy szép dolog, de sajnos nem tudok mit csinálni, a környéken sehol semmi, ahová el lehetne menni wc-re.

2011. márc. 24. 14:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Esetleg vihetsz magaddal ilyen eldobható papírbilit!szerintem az azért jobb, mint a bokor.
2011. márc. 24. 14:57
 4/6 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:

Igen.

Tele az utca kutyaszarral, felnőtt részegek hányják/hugyozzák össze a megállókat, egy kis babapisi aztán tényleg nem nagy cucc. Persze ne a járda közepére meg a homokozó mellé, de két autó között vagy bokrosabb részen megoldható. Eddig még nem tapasztaltam hogy ez gond lenne. Anyukák ilyenkor kiszaladnak a játszótéren kívülre.

Kakiláshoz pedig a DM-ben lehet kapni papírbilit, papír wc ülőkét pedig a nagyobbacskáknak.

2011. márc. 24. 15:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi a fűre szoktuk pisiltetni ha volt ilyen. Most már négy éves, vissza tudja tartani míg bekéreckedünk valahová, de ez kétévesen még nem működött. Akkor szólt hogy kell, és azonnal kellett, mert befolyt volna. Szerintem ezzel semmi gond nincs.
2011. márc. 25. 08:56
 6/6 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

eddig szerencsére nem kellett ilyesmihez folyamodnunk, mert indulás előtt mindig pisiltetem és szerencsére Ő is bírja már tartani, egy darabig persze, de jó tudni, hogy más azért hogyan csinálja...

remélem el is kerüljük az ilyet. :)

2011. márc. 25. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!