Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha olyan játszótéren vagytok,...

Ha olyan játszótéren vagytok, ami körbe van kerítve, akkor a kerítésen belül, tehát a játszótéren magán pisiltetitek a gyerkőcöt, vagy kimentek a kerítésen túlra?

Figyelt kérdés
2011. máj. 18. 11:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Mi kimegyünk (2.5 éves a lányom).

De 1x amikor egyedül voltam velük, és senkit sem tudtam épp megkérni a jelenlévő anyukák közül, hogy addig az egyéves fiamra figyeljen, kénytelen kellett kerítésen belül intéztük, mert míg a kicsit kivettem volna a hintából és bepasszíroztam volna (nagy hiszti közepette) a babakocsiba és kimentünk volna a kapun, addig a nagy tutira nem bírta volna visszatartani.

Egyébként főleg fiúknál látom ,hogy rendszeresen bent pisilnek, sokszor még csak nem is a kerítés mellett, hanem kvázi pár lépéssel odébmegy ahol kevesebben vannak és ott. Nekem ez nagyon visszás. Legalább vonuljon félre tisztességesen, ha már nem képes 5 métert menni a park széléig.

2011. máj. 18. 12:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Itt nálunk játszótereken van WC.
2011. máj. 18. 12:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha már muszáj ott pisilnie, akkor is mindenképp kiviszem - az milyen már, hogy bent...... Pff.....
2011. máj. 18. 13:06
 4/7 anonim ***** válasza:

2. vagyok

Egyik ominózus wc-s játszótéern múltkor anyuka bent pisiltette a bokorban a lányát...észt nem osztanak sajnos.

2011. máj. 18. 13:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Bár az enyéim még pelenkásak, de itt a kerítésen kívülre mennek pisilni a gyerekek. Vécé nincs :(
2011. máj. 18. 13:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Én a kerítés melletti bokorba szoktam pisiltetni a lányomat, és kidobom a kukába a pisis zsepit. Nálunk a játszón kívül eső részen nincsen erre alkalmas hely. Van bent egy mobilvécé ami iszonyatosan bűzlik messziről, hajléktalanok használják. Így túl az ötödik húgyúti fertőzésen a közelébe nem engedem a kislányomat.
2011. máj. 18. 14:12
 7/7 anonim ***** válasza:
hát kövezzetek meg :) én bent. Dettó azért, amit írt az egyik kétgyermekes válaszoló: picurkám is van, akit ezért nem fogok kivinni. Kerítés mellé szigorúan, lehetőleg oda ahol bozót, fűcsomó vagy bokor is van mellette. DE: nem pisil a földre, hanem egy joghurtos pohár van nálam mindig, ebbe pisil, tartalmát kiöntöm kívülre (kinyúlok a kerítésen), a poharat pedig a kukába dobom. Kuka a játszótéren belül is, meg közvetlen a kerítés mellett kint is van. Amúgy nem tartom gáznak, ha vki bent pisiltet, én azért poharazok, mert a 3 évesem nem tud célozni, és nincs mindig kedvem új gatyát vinni neki :)
2011. máj. 18. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!