Ha olyan játszótéren vagytok, ami körbe van kerítve, akkor a kerítésen belül, tehát a játszótéren magán pisiltetitek a gyerkőcöt, vagy kimentek a kerítésen túlra?
Mi kimegyünk (2.5 éves a lányom).
De 1x amikor egyedül voltam velük, és senkit sem tudtam épp megkérni a jelenlévő anyukák közül, hogy addig az egyéves fiamra figyeljen, kénytelen kellett kerítésen belül intéztük, mert míg a kicsit kivettem volna a hintából és bepasszíroztam volna (nagy hiszti közepette) a babakocsiba és kimentünk volna a kapun, addig a nagy tutira nem bírta volna visszatartani.
Egyébként főleg fiúknál látom ,hogy rendszeresen bent pisilnek, sokszor még csak nem is a kerítés mellett, hanem kvázi pár lépéssel odébmegy ahol kevesebben vannak és ott. Nekem ez nagyon visszás. Legalább vonuljon félre tisztességesen, ha már nem képes 5 métert menni a park széléig.
2. vagyok
Egyik ominózus wc-s játszótéern múltkor anyuka bent pisiltette a bokorban a lányát...észt nem osztanak sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!