Hatástalan büntetés, mit tegyek?
Türelem és kitartás' Jól csinálod, csak a lányod erősebb akaratú az átlagnál, ami valahol nem is rossz.
A fiam is ilyen, de ha lassan is, nála is célba érünk idővel.
Egyszerűen nem vesz komolyan :) sajnos. Más megoldás kell..
Nekem két év 8 hós a kisfiam. Ha rákiabálok és megcibálom egy kicsit a kezénél fogva, vagy erősebben rácsapok, nem csinálja többet..
Most nehogy azt gondoljátok, hogy agyonverem a gyerekem, mielőtt még lepontoz valaki! Eddig kb. 10-szer kellett a kezére vernem valamiért..
De ha büntetés vagy kézreverés akkor más hangnemben, erőteljesen, hogy érezze és tudja veszélyes is lehet /vagy az amit csinál. A kézrecsapás nem egy simogatás, hanem tényleg az!
pl. labdát dobott a főzőlapra, 5x elmondtam, hogy nem lehet. Mégis odadobta. Na jött a kézreverés és erőteljes hangnem. Azóta nem csinálja.
nálunk ez működik.
enyémnek az én ágyamra kell ülnie.
ha odaültetem akkor nincs semmi, játszik.
ha mondom, hogy rossz voltál, most itt kell maradnod büntetésben akkor 2 percig zokog :)
olyan cuki :) persze aztán újra és újra megcsinálja a rosszat, de ki kell tartani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!