Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor szoktátok kihívni az...

Mikor szoktátok kihívni az ügyeletet?

Figyelt kérdés

13 hónapos kislányom tegnap este óta lázas. Este 38,5öt mértem, hajnalban 39,4et. Valamennyire mindig sikerül levinnem, de pár óra múlva ismét felszökik neki. Most utoljára fél 4-kor 39,2t mértem. Ezeket mind fenékben mértem. Délelőtt meg este Panadol Babyt adtam neki, most fél 4kor meg Germicid-C kúpot. Még mindig elég meleg a feje, lázasnak érzem továbbra is. Talán most már nem olyan magas. Kicsit később megmérem megint.

Egész nap fekszik, alszik, bújik. Amúgy egész nap pörög, megy, játszik, dumál.

Ki kellene hívnom az ügyeletet?

2012. ápr. 9. 17:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Germicid kúp van itthon, meg Panadol. Ha jól néztem, akkor ezeknek különböző a hatóanyaguk. Akkor ezt felváltva adhatom neki 2 óránként? Elég makacs. Az előbb is 39,4et mértem. Most kapott Panadolt, most alszik. 1 óra múlva mérem megint. Remélem lemegy neki végre. De úgy látom elég hosszú éjszakánk lesz. :/
2012. ápr. 9. 20:20
 12/15 anonim ***** válasza:

én 39 felett hűtőfürdőzni szoktam,de a popsiban a mért hőből mindig vonjál le fél fokot. A mért 39,4 az 38,9 valójában.

ügyeletre ne vidd be, legalábbis a kórházba ne, mert 36 hó alatt, ha 39 felett van a láza,akkor befektetik (mi így jártunk). itasd, amennyit csak tudod,akár folyamatosan, kortyokat,de igyon. ne legyen betakarva sem.

2012. ápr. 9. 21:36
 13/15 anonim ***** válasza:

tegnap 19:04 vagyok.

Voltatok orvosnál?Hogy vagytok?

2012. ápr. 10. 14:54
 14/15 A kérdező kommentje:
Kicsit jobban vagyunk. Reggel már csak 38,1et mértem. Voltunk dokinál, igazából sokra nem mentem vele. Írt fel antibiotikumot, ha visszatérne a láz.
2012. ápr. 10. 22:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy jobban vagytok!
2012. ápr. 11. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!