Mikor szoktátok kihívni az ügyeletet?
13 hónapos kislányom tegnap este óta lázas. Este 38,5öt mértem, hajnalban 39,4et. Valamennyire mindig sikerül levinnem, de pár óra múlva ismét felszökik neki. Most utoljára fél 4-kor 39,2t mértem. Ezeket mind fenékben mértem. Délelőtt meg este Panadol Babyt adtam neki, most fél 4kor meg Germicid-C kúpot. Még mindig elég meleg a feje, lázasnak érzem továbbra is. Talán most már nem olyan magas. Kicsit később megmérem megint.
Egész nap fekszik, alszik, bújik. Amúgy egész nap pörög, megy, játszik, dumál.
Ki kellene hívnom az ügyeletet?
én 39 felett hűtőfürdőzni szoktam,de a popsiban a mért hőből mindig vonjál le fél fokot. A mért 39,4 az 38,9 valójában.
ügyeletre ne vidd be, legalábbis a kórházba ne, mert 36 hó alatt, ha 39 felett van a láza,akkor befektetik (mi így jártunk). itasd, amennyit csak tudod,akár folyamatosan, kortyokat,de igyon. ne legyen betakarva sem.
tegnap 19:04 vagyok.
Voltatok orvosnál?Hogy vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!