Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Sokat játszóterező apukák, ti...

Sokat játszóterező apukák, ti szoktatok flörtölni?

Figyelt kérdés
Sokat járok a gyerekkel játszóra és persze túlnyomó többségében anyukákkal találkozom. Van néhány igen csinos anyuka, akiken megakad a szemem, szerintem nincs ebben semmi rossz, mégis néha gyötör a bűntudat, hogy az asszony közben meg melózik ezerrel.

2012. márc. 26. 22:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdeztem a férjemet, ő azt mondta, kevés anyuka megy igényesen a játszótérre, úgyhogy nem esik kísértésbe. :)
2012. márc. 26. 22:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én anyukaként nem venném jó néven, ha velem próbálnál flörtölni... pedig fiatal is vagyok és egyedül is nevelem a lányomat.

Az más lenne, ha egyedülálló apukaként tennéd, de így nem túl szimpatikus. Ráadásul a gyereket felhasználni elég amatőr húzás szerintem.... Tudom, konzervatív vagyok....

2012. márc. 26. 23:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak nézed, az nem baj, csak ne tovább!!!

Amúgy meg nem hinném, hogy az anyukák örülnének neki, ha flörtölnél velük, meg, előbb-utóbb úgyis a párod fülébe jutna, azt meg ugye nem akarod.

Szerintem ez nem szimpi. 2 gyerekes anyyuka

2012. márc. 26. 23:48
 4/10 anonim ***** válasza:

Hát biztos már nagyon unod magad, ennyi az egész.

Sokat beszélgetek a játszótéren apukákkal, de még az egyedülálló sem flörtöl (mással sem). Bár pontosan nem is értem mire gondolsz? pl.: Gáborka anyukája ma nagyon csinos vagy!

2012. márc. 27. 03:58
 5/10 anonim ***** válasza:
egy férfiben benne van a vadász ösztön,engem nem érdekelne ha a párom flörtölne,csak akkor van baj ha a nő tovább gondolja és és elkezdődhet egy lavina,ezért tudni kell a helyén kezelni az ilyen dolgot férfinek és nőnek is.nem többet beleképzelni belegondolni mint ami.a párom egyébként nem flörtöl a játszón,csak beszélget,vagy ismerőssel bolondozik,de mivel nagyon kell figyelni a gyerekre olyan sok energia nem jut arra.
2012. márc. 27. 07:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Könnyű ám továbbgondolni azt a flörtöt... Hidd el a kapcsolatok zöme ilyen "ártatlanul" kezdődött. Aztán esetleg az otthon lévő anyukáknak is jól esik egy két szép szó, na meg akkor ha már ráértek el lehet menni fagyizni.. Szerintem jó lesz vigyázni.
2012. márc. 27. 08:31
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia.

Én úgy gondolom,hogy a kérdésedben valamiféle megerősítést vársz arra,hogy nincs semmi rossz abban,hogy "flörtölni" próbálsz.

Vagyis lehetnek gondok a házasságodban.Lehet,hogy csak egy könnyű kis kalandot keresel a régi izgalmat azt a szívdobogtató érzést a mámort,hogy újra lásd,mert nálatok ez már nincs meg.

Beszélgess a pároddal,hogy miként lehetne egy kicsit izgalmasabb a kapcsolatotok ne hagyd teljesen elszürkülni.

Egyébként a játszótéren lévő anyukák többsége ugyan olyan "Strapamaca"(bocsánat a kifejezésért),mint ami elől valami színesebbet keresel.

2012. márc. 27. 08:55
 8/10 anonim ***** válasza:
,
2012. márc. 27. 09:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Vannak apukák, akik néha megnézik az ember lányát, ha szoknyában van vagy melós cuccban (magassarkú, ilyesmi), de melyik NŐ áll le flörtölni a játszótéren? Nemtom szerintem ehhez két ember kell. Egyik aki célzásokat tesz, másik aki készséggel félreérti ezeket. Azzal foglalkozom, hogy a lányom ne essen le a mászókáról, ha közben váltok is pár szót másneműekkel, nem sok érkezésünk lenne "elmélyíteni a kapcsolatot". Összességében nem is találom ízlésesnek a helyzetet.
2012. márc. 27. 12:19
 10/10 A kérdező kommentje:
Azért köszi a válaszokat :)
2012. márc. 27. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!