Sokat játszóterező apukák, ti szoktatok flörtölni?
Én anyukaként nem venném jó néven, ha velem próbálnál flörtölni... pedig fiatal is vagyok és egyedül is nevelem a lányomat.
Az más lenne, ha egyedülálló apukaként tennéd, de így nem túl szimpatikus. Ráadásul a gyereket felhasználni elég amatőr húzás szerintem.... Tudom, konzervatív vagyok....
Ha csak nézed, az nem baj, csak ne tovább!!!
Amúgy meg nem hinném, hogy az anyukák örülnének neki, ha flörtölnél velük, meg, előbb-utóbb úgyis a párod fülébe jutna, azt meg ugye nem akarod.
Szerintem ez nem szimpi. 2 gyerekes anyyuka
Hát biztos már nagyon unod magad, ennyi az egész.
Sokat beszélgetek a játszótéren apukákkal, de még az egyedülálló sem flörtöl (mással sem). Bár pontosan nem is értem mire gondolsz? pl.: Gáborka anyukája ma nagyon csinos vagy!
Szia.
Én úgy gondolom,hogy a kérdésedben valamiféle megerősítést vársz arra,hogy nincs semmi rossz abban,hogy "flörtölni" próbálsz.
Vagyis lehetnek gondok a házasságodban.Lehet,hogy csak egy könnyű kis kalandot keresel a régi izgalmat azt a szívdobogtató érzést a mámort,hogy újra lásd,mert nálatok ez már nincs meg.
Beszélgess a pároddal,hogy miként lehetne egy kicsit izgalmasabb a kapcsolatotok ne hagyd teljesen elszürkülni.
Egyébként a játszótéren lévő anyukák többsége ugyan olyan "Strapamaca"(bocsánat a kifejezésért),mint ami elől valami színesebbet keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!