Balatonon a vízbe szoktatok úszópelust adni a fürdőzéshez egy év körüli kisgyerekre?
Figyelt kérdés
2012. márc. 28. 14:51
1/6 anonim válasza:
Igen, 1 évesre még igen, mert még ha belepisil, az nem akkora tragédia, de azért a kaka ne menjen bele a vízbe, annyira nem vagyunk tuskók.
2/6 anonim válasza:
Szia, pont tavaly voltunk egyéves kisfiammal Balcsin, adtam rá. Úszópelus, és rá a fürdőgatyó. De az már nem is muszáj :) Én pelust mindenképp adtam, hogy ne a fürdőgatyót kakilja össze ha pont kellene neki. Valami mindenképp ajánlott a popsira, mert oké, az sem minden, de azért valamennyit mégiscsak véd a fertőzésektől..
3/6 anonim válasza:
Én is adnék, amíg nem tud szólni ha kakilni kell, addig mindenképpen. Elég kellemetlen lenne egy vízbe kakilós szitu.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi, én is így gondoltam, de nem rémlenek fürdőpelusos kicsik, csak ruha nélküliek.
2012. márc. 28. 18:35
5/6 anonim válasza:
Én csak medencébe adtam úszópelust, oda is a textil változatot (ami jó gumis és bélelt), de eldobhatót soha. A balcsiba viszont csak sima fürdőgatyót adtam, mert az kényelmesebb, úgyis tudtam a nap melyik szakában esedékes a kaki, szerencsére általában a szálláson voltunk olyankor, úgyhogy ettől nem kellett balesettől tartanom.
6/6 anonim válasza:
Balatoni vagyok és fura mód én nem láttam pelus nélkülieket:)
Szóval, mi nem eldobható úszópelust adtunk a gyerekekre, hanem a betétes, nekik való többszörhasználatosat. Ugyanazt tudja, mint az eldobhatós, csak jobban ki tudod használni és nem ázik szét úgy, mint a papírpelus:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!