Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 éves elmúlt, szobatisztaságg...

3 éves elmúlt, szobatisztasággal kapcsolatban tanácsot?

Figyelt kérdés
Nem akar ráülni a bilire. Ha ráültetem a wc-re sír hogy nem akarom, sem szűkítővel, sem anélkül nem akar ráülni! Ha átázott a pelenkája, nem érdekli. Ha nincs rajta pelenka nem zavarja ha bepisil, simán belekakil a bugyiba, nem zavarja hogy csurom pisi. Ha látom hogy kakil, ráültetem a wc-re, abba haggya, sír higy nem akarom! Teljesen tanácstalan vagyok!

2012. ápr. 7. 13:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
nekem is volt bombomos ötletem......kérdezte is a végőnő:te is kapsz,ha p v. k.k.lsz?Mint ahogyan a matricával is...mindenki kapjon,ha p vagy k..l!Ez húzó erő!Türelmesnek kell lenni!
2012. ápr. 7. 21:45
 12/13 anonim ***** válasza:

A fiam úgy lett szobatiszta, hogy sokat példameséztem neki, volt egyszer egy kisfiú, aki stb stb, sződd bele valahogy a sztoriba a pisit-kakit, de nem direktbe, valahogy cselesen. Plusz értse meg, hogy ha kimentek sétálni, játszótérre, mások közé, és akkor csúszik be, akkor nagyon furcsán fognak rá nézni. Plusz felfázik és beteg lesz, ami nagy baj. Ezzel én tudtam a fiam motiválni, és mindig kint voltunk. Szó szerint, annyit mentünk, amennyit csak lehetett. Előtte el kellett menni wc-re, addig el se voltam hajlandó indulni. Beizzítottam, hogy indulunk a játszira, nagyon örült, de aztán közöltem, először wc-re mész, én is megyek, először te pisilsz, aztán én. Ezt megértette, megszokta. Kint nem mert bepisilni, eleinte nem szólt, hogy kell, de rákérdeztem kb félóránként. Közeli helyekre mentünk mindig, és mikor kérdezgettem, és igent mondott, hazamentünk. Később egyre távolabb. Megtanítottam hogy állva is tud pisilni, így amiatt már nem mentünk haza. Akkor kezdett először szólni, mikor turkálóban keresgéltünk épp és kellett neki. Kiküldtek minket a boltból, merthogy ott nincs nyilvános wc, (mellesleg jól ki is akadtam), de a bolt mellett volt egy benzinkút, ahová bemehettünk kakilni. Attól kezdve, mivel fennhangon dicsértem egész hazáig, mindig szólt.

A pelenkát felejtsétek el, elfogyott, nincs több, kész. Ha kellett én is naponta 10x mostam ki kézzel és géppel a cuccait, de enélkül nem fog menni.

2012. ápr. 8. 14:09
 13/13 anonim ***** válasza:
sajnos nálunk a nincs több pelus nem válik be mert a kistesó is pelenkás!
2012. ápr. 9. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!