Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy évig minta-apa, utána meg...

Egy évig minta-apa, utána meg semmi? Részletek lent!

Figyelt kérdés

A férjem az első perctől kezdve segített mindenben, sokszor éjszaka is fent volt, hogy én pihenjek kicsit. Pelenkat cserélt, furdetett, etetett, kivitte sétálni, szóval mindenben mellettem volt.

Nemrég a lányunknak jött egy időszak, hogy nagyon anyas lett. És akkor minden este nekem kellett lefektetnem öt, pedig előtte ez mindig apa feladata volt.

Most mar ha megkérem sem fekteti le, arra hivatkozik, hogy úgysem sikerülne. Itthon alig segít, de ha nincs mondjuk kiporszivozva, akkor meg durrog, hogy igazán megcsinálhattam volna, úgyis ráérek.

Alig akar leülni játszani a kicsivel, ha megkérem, hogy vigye ki kicsit, amíg mondjuk főzök, akkor húzza a száját.

Mi miatt változtatott meg ennyire??

2012. ápr. 3. 21:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet neheztel a kicsire, hogy most te vagy a menő, ő meg le van ejtve a kislány által. Szerintem ez állhat a háttérben.
2012. ápr. 3. 21:42
 2/6 anonim ***** válasza:
miért nem kérdezel rá?
2012. ápr. 3. 21:43
 3/6 A kérdező kommentje:
Mert azt mondja, nincs semmi gond, csak ő fáradt.
2012. ápr. 3. 21:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Eddig a picinek mindenki jó lett volt, még a sarki fűszeres is, hogy bepelenkázza, játszon vele. De már egyre nagyobb, "nyílik a kis értelme", és azt látja, az anyu van vele egész nap, persze, hogy hozzá ragaszkodik jobban. A férjednek játszani kellene vele, mikor hazaér a munkából, neki kéne fürdetni, ott is játszani vele, hétvégén meg sok időt a gyerekkel lenni.

Ellenkező esetben még jobban el fog a pici távolodni az apjától.

2012. ápr. 4. 06:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Utolsóval értek egyet.

Az én párom a fentiekből nem sokat csinál.Sosem cserélt például pelust.De mikor hazajön a munkából, mindig játszik a lányunkkal, vagy ha délelőttös, akkor ő is fürdeti meg és fekteti le.

Szerencsére a lányom nem nagyon anyás és az általuk együtt töltött idő miatt nagyon ragaszkodik apához.Alig várja, hogy belépjen az ajtón, amikor hallja, hogy megjött a melóból :)

Az én párom pont fordítva volt, mint a tiéd, ő pont akkor kezdett jobban foglalkozni a kicsivel amikor 10-11 hós volt és kezdett érdeklődni a világ dolgai iránt.Amíg pici volt, nem tudott vele mit kezdeni:)

15 hós tündérke anyuja

2012. ápr. 4. 08:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy igazatok van. Mert eddig mindig ő fürdetett és fektetett, és ugye most egy hónapja már csak a fürdetés maradt, az is ritkán, mert sokat dolgozik. És valószínűleg nem esik jól neki, hogy ő úgymond "felesleges" a gyerek szemében. Ez így eszembe sem jutott. De majd megpróbálom erről az oldalról megközelíteni a dolgot. Köszi a segítséget! :)
2012. ápr. 4. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!