Anyukák! Volt, hogy elkaptátok a hasmenéses-hányásos vírust a gyereketektől? Hány napig tartott?
Anyukák!Volt,hogy elkaptátok a hasmenéses-hányásos vírust a gyereketektől?
Hány napig tartott?
Milyen az a rota?
Én meg 4 gyerek mellett tartom vagyis tartanám a frontot,de egyszerűen nem megy,mert mindig le kell feküdnöm,az iszonyat hányinger miatt.
Már tegnap arra gondoltam csak nem valami szalmonellát kaptuk?De láz az nincs.
Az iskolába a fiam volt a 6.akit hazaküldtek.
Hát remélem hamar összeszedjük magunkat,de jelenleg nem úgy tűnik.
A hasam is összeplöttyedt a mellem alatt a sok hasmenéstől,mint aki jópár kilót lefogyott.
De,hogy jön meg az étvágyam?Nem tudom!
Nem minden hasmenéses vírus egyenlő a Rotával. Azért a Rota nem múlik el egy-két nap alatt még a felnőtteknél sem.
Nekem volt egyszer hasmenéses vírusom, a húgomtól kaptam el. 1 napig volt rossz, akkor fel sem tudtam kelni, annyira fájt a hasam. Vagy 1 hétig nem tudtam enni. A férjem is elkapta, a gyerekek nem.
A lányom egyszer kapta el az oviban, ő 1 napig hányt, utána 1 hétig nem evett, és csak gubbasztott. Azt nem kaptam el, sem a férjem. A kisbabám zöldet kakilt pár napig, de nem láttam, hogy fájt volna a hasa. Úgy látszik az anyatej segített.
enyém kétszer volt eddig így beteg, mindkétszer elkaptam, és sokkal rosszabbul voltam, mint előtte bármikor.
Múltkor egy biológus ismerősünk mondta, hogy mivel a gyerekek szervezete még nem olyan erős, ezért ezek a bacik fel tudnak erősödni bennük, és akit tovább fertőznek sokkal betegebbek lesznek. Nálam ez bejött sajnos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!