Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák! Volt, hogy elkaptátok...

Anyukák! Volt, hogy elkaptátok a hasmenéses-hányásos vírust a gyereketektől? Hány napig tartott?

Figyelt kérdés

Anyukák!Volt,hogy elkaptátok a hasmenéses-hányásos vírust a gyereketektől?

Hány napig tartott?

2012. ápr. 2. 15:54
 1/8 anonim ***** válasza:
En elkaptam a fiamtol. Nem ment a hasam, viszont nagyon kellemetlen gyomor fajasom volt 2 napig es tobb mint egy hetig alig birtam enni. Olyan volt mintha egyfolytaban tele lenne gyomrom. Hanyingerem is volt az elso 2 napban de hanyni nem hanytam. Mikor beszeltem a dokival azt mondta, hogy tobb mint valoszinu gyerekkent atestem ezen a viruson es emiatt nem vert le annyira mint a fiamat akinek meg nem volt semmi vedetsege. Gondolom aki nem esett at gyerekkoraban es nincs semmi vedetsege azt jobban megviseli felnottkent mint engem.
2012. ápr. 2. 16:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Hajaj!!Hozta az oviból. Nálam 1 éjszaka volt, Apjánál 1 hét. Gyorsan be is adattam a Rotát a kicsinek.
2012. ápr. 2. 16:45
 3/8 A kérdező kommentje:
Én elkaptam,de borzalmas állapotba vagyok.Szombat délután óta ment a hasam,de olyan szinte 5 percenként még éjjel is,hogy azt hittem a kórházba kötök ki.Mára elmúlt a hasmenés 2 Inmodiumtól,de a hányinger borzalmasan rajtam van nem kivánok semmit n nagyon elgyengültem.A gyerekeket az apjuk viszi el az orvoshoz,mert még erős sincs elmenni az orvoshoz azt érzem elhányom magam s összeesek!
2012. ápr. 2. 16:51
 4/8 anonim ***** válasza:
2 napig. A rotát ... topon kellett lennem a gyerek mellett a kórházban :)
2012. ápr. 2. 17:35
 5/8 A kérdező kommentje:

Milyen az a rota?

Én meg 4 gyerek mellett tartom vagyis tartanám a frontot,de egyszerűen nem megy,mert mindig le kell feküdnöm,az iszonyat hányinger miatt.

Már tegnap arra gondoltam csak nem valami szalmonellát kaptuk?De láz az nincs.

Az iskolába a fiam volt a 6.akit hazaküldtek.

2012. ápr. 2. 17:40
 6/8 A kérdező kommentje:

Hát remélem hamar összeszedjük magunkat,de jelenleg nem úgy tűnik.

A hasam is összeplöttyedt a mellem alatt a sok hasmenéstől,mint aki jópár kilót lefogyott.

De,hogy jön meg az étvágyam?Nem tudom!

2012. ápr. 2. 17:48
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem minden hasmenéses vírus egyenlő a Rotával. Azért a Rota nem múlik el egy-két nap alatt még a felnőtteknél sem.

Nekem volt egyszer hasmenéses vírusom, a húgomtól kaptam el. 1 napig volt rossz, akkor fel sem tudtam kelni, annyira fájt a hasam. Vagy 1 hétig nem tudtam enni. A férjem is elkapta, a gyerekek nem.

A lányom egyszer kapta el az oviban, ő 1 napig hányt, utána 1 hétig nem evett, és csak gubbasztott. Azt nem kaptam el, sem a férjem. A kisbabám zöldet kakilt pár napig, de nem láttam, hogy fájt volna a hasa. Úgy látszik az anyatej segített.

2012. ápr. 2. 18:13
 8/8 anonim ***** válasza:

enyém kétszer volt eddig így beteg, mindkétszer elkaptam, és sokkal rosszabbul voltam, mint előtte bármikor.

Múltkor egy biológus ismerősünk mondta, hogy mivel a gyerekek szervezete még nem olyan erős, ezért ezek a bacik fel tudnak erősödni bennük, és akit tovább fertőznek sokkal betegebbek lesznek. Nálam ez bejött sajnos. :)

2012. ápr. 3. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!