Elvigyem orvoshoz a kislányomat, ha hányásos hasmenéses víruson esett át? Mit szoktak ilyenkor ajánlani az orvosok?
Ha már nincs baja, én nem vinném el.
Adj neki egy normaflore-kúrát (10 db), vagy bármilyen probiotikumot (ami szimpatikus neked).
Probiotikum is felesleges, de ha még foik akkor lehet sza´ritott élesztöt a patikában kapni, az 1 nap múlva rendbe teszi a gyomrát.
én azért vittem el lányomat mert 1 napot hányt majd 2 napot fosott, de a fosás olyan erös volt, hogy amit megevett alul rögtön kijött egy óra alatt. de a doki azt mondta hogy átesett rajta és a gyomra még nem állt helyre erre az élesztö a legjobb és írt fel amit patikában lehetett venni. másnapra elmúlt. amúgy félnapot iszonyat büdöset pukizott az élesztötöl, de rendbe jött neki.
Probiotikum mindenképpen kell, hogy a hasznos bacik visszakerüljenek. Folyadék, folyadék, folyadék!
Az én kisfiam 1 hónapja volt benne, 2szer hányt, majd másfél napig olyan hasmenése volt, hogy 20 percenként cseréltük a pelenkát éjjel, nappal. Szerencsére ivott rendesen. Én elvittem dokihoz, amikor benne volt, mert telefonon azt mondta, vigyem be, ránéz, nem e szárad ki.
Enterol port írt fel, 1 dobozzal el kellett használni, plusz a probiotikumot kellett szednie.
De ha nálatok már minden oké, ne vidd dokihoz, csak add neki a probiotikumot, pl. Bonolact Pro Kid, vagy ha elmúlt 3 éves, akkor Jutavit, Protexin.
utolsó vagyok
Nem volt láz, sem hőemelkedés.
Mi már többször estünk át ilyen nyavaján, de láz nem volt egyiknél sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!