Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hol tudnék venni/rendelni 3...

Hol tudnék venni/rendelni 3 éves kisfiamnak festő készletet? sehol nem találok

Figyelt kérdés

szeretnék mindent egyben meg venni festék, ecset tábla ami kellhet, de egyik webáruházban sem találok...

tudnátok ötletet adni?

nem baj ha pl. nincs hozzá tábla, mert van egy smoby asztalunk ami átalakítható állványos táblával és arra rá tudom tenni neki a papírt, így a legfontosabb a festő holmi lenne...

köszi

2012. ápr. 1. 17:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Egy 3 évesnek? Vicces vagy.

Menj be egy írószerbe, vegyél neki ecsetet meg vízfestéket, meg néhány rajzlapot. A 3 évesnek nagyjából erre van szüksége, de leginkább zsírkrétára (max. ceruzára).

2012. ápr. 1. 17:56
 2/6 anonim ***** válasza:

elsőnek: miért ne kaphatna ?

Különben nekem már a 2 évesem is mázol, és a nagyobbom is csinálta, sőt őt már másfél évesen is érdekelte, szívesen foglakozott ilyesmivel... (most 3.5)

* Szerintem alapszíneket vegyél, mondjuk 6-os színkészletet, temperát, vagy vízfestéket (temperában több a pigmentanyag) és legalább a színkeverést is lehet gyakorolni. Mindenképpen minőségi cuccot vegyél, az olcsóbbak szemcsések, vagy nem lehet jól oldani vízzel, csak csuszatol stb.

nekünk van Lyra, Giotto, és legutóbb Nerchau-t vettem papír-írószerben 6x 50 ml tempera volt 100 ft, és nagyon jó minőségű.

* ha rászánsz 300 ft-ot lehet kapni olyan festőpoharat, amiben vagy belül egy kis tölcsérszerű perem, ez azéárt nagyon jó találmány, mert ha felborítja, nem ömlik ki belőle a víz, nagyon praktikus. Törlőrongyot én nem boltit használok, hanem régi törökközőz kivágtam kör alakban, 5-8 db-ot egymásra tettem és középen összevartam - kimosható sötét ruhákkal és nem fogy a papírzsepi...

* ikeában lehet tekercsben kapni papírt, elég jó ár-érték arányú

* ecsetből természetes szőrűt ajánlok, kéne egy vastagabb meg egy közepes legalább. ha készletet veszel, akkor a legvékonyabbakat tedd el egyenlőre.

papír-írószer-irodaszer webáruházat is megpróbálhatsz

2012. ápr. 1. 18:28
 3/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a második válaszolónak nagyon jó ötleteket adtál!

elsőnek:

miért vagyok vicces?

sajnos, (de lehet hogy nem sajnos nem tudom ) az én kisfiam nem játszik autókkal, nem érdeklik a zenélő beszélő csoda játékok meg nézi kb 10 perc múlva már a földön hever ...

Őt csak az ilyesmi érdekli ő kivág, ragaszt, rajzol nagyon szereti az ilyesmit igénylő feladatokat hogy pl. ki kell vágni különböző járműveket és be ragasztani az útra, vízre, levegőbe valókat.

színezni, sőt még számolni is szeret persze nem tud csak annyit hogy kettő, öt

de mindent számol...

gondoltam húsvétra meglepjük egy festő készlettel mivel az még nincs, csak temperát vettem és azzal nagyon szeret mázolni, igaz eddig csak az ujjunkkal festettünk, mert nincs ecsetünk.

abban igazad van hogy meg teszi egy tescos vízfesték és egy ecset, na de ajándékba? húsvétra kicsit jobbat akkor.

2012. ápr. 1. 19:37
 4/6 anonim ***** válasza:
A Lidlben szokott lenni nagyon sokféle hozzávaló az ecsettől a vászonig,pasztellkréta,tempera,mindenféle.
2012. ápr. 1. 21:19
 5/6 anonim ***** válasza:

www.kreativdiszkont.hu

vagy

[link]

2012. ápr. 1. 21:24
 6/6 anonim ***** válasza:

2. vagyok, elütöttem, 1200-ért vettem

a kreatív-boltokkal vagy hobbi-boltokkal az a bajom, hogy elég drágák (kivéve ha nagy tételt veszel, vagy ha akció van).

De lidl-ben, Aldiban tényleg szoktak lenni ilyen mindenféle középkategóriás cuccok, teljesen jól használhatók többnyire, nekünk is volt néhányszor. De azért vannak jobbak, hasonló áron, ha van kapacitás utánajárni.

Az jutott még eszembe, hogy ha lehet, zárható tégelyes festékeket vegyél, ne tubusost, mert akkor ezt később újratöltheted, esetleg kikevert színt is tárolhattok benne.

A festőállványról annyit, hogy az ilyen korú gyerekeknek fiziológiai okokból jobban megfelel, ha normál, vagy enyhén döntött szögű asztallapon rajzol.

2012. ápr. 1. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!