Kisfiamnak megy a hasa, gyerekorvost nem érem el. Te mit tennél?
Lassan 3 éves a fiam és ma nagyon csúnyán megy a hasa, délelőtt 4*, délután már 3* volt wc-n, egyszer oda sem ért szegény, hanem a gatyóba ment.
Nem akartam levinni dokihoz, mert az úgyis csak azt mondja, hogy diétáztassam, de gondoltam felhívom, hogy ezzel lemenjünk-e vagy mit javasol. Fiam láztalan, jó kedvű, csak megy a hasa.
Doki nem veszi fel a telefont. Diétáztassam a fiam és próbáljam meg a dokit holnap?
Mindenképpen diétáztasd. Vízben főtt rizs nagyon jó hasfogó. Ha van otthon esetleg répalé az is nagyon jó. Adhatsz neki széntablettát. (én vízben feloldottam, mert még nem nyeli le a tablettát 3 és fél)
Azért holnap kérdezz rá a dokitól akarja-e megnézni.
Köszi.
Lemenni nem akarok még mindig, bár elvileg 7-ig van doki.
Eszik a fiam ropit, kekszet, keserű teát iszik és krumplit főzök neki.
Csak gondoltam hátha mond a doki valami gyógyszert, amiért még el tudnék ugrani a patikába.
Ja... Normafloret kapott.
Széntabit lehet neki adni tényleg?
Addig is amíg nem tudsz beszélni az orvossal, ezt szerintem próbáld beszerezni:
Smecta por, 1 éves kortól adható.
Smecta!
Gyógyszertárban megkapod vény nélkül.
Köszi, aranyosak vagytok.
Megnézem meddig van a gyógyszertár itt a közelben.
Amúgy tényleg jó kedvű. Apával barkácsolnak éppen. :)
Hú csajok, a Smecta nem jött be. :(
Nurofenes fecskendővel nyomtam neki, mert nem akarta meginni, de a 4.-nél már sírt és kifolyatta a száján, szinte öklendezett. :(
Feloldottam egy széntabit, azt itta meg. Már csak abban bízom, hogy éjjel nem pisil/kakil be.
Az a baj, hogy az esti kakaóját kikönyörögte, de nem sokkal később ment is a wc-re. Úgy néz ki ezt is meg kell vonnom tőle. kemény napjaink lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!