2 évesem semmiben nem működik együtt, vetkőzés-öltözés, pelenkázás, evés. Stb, lázad minden ellen és hisztizik, miért lehet ez?
Figyelt kérdés
Színte egyik napról a másikra a nyugodt kedves kislányomból egy állandóan hisztiző kislány lett. Csinálja a hisztit egész nap, a rutin dolgoknál is, hiába próbálom játékosan, kedvesen és türelmesen. Megy az ordítás, kapálózás nyafizás egész nap....nehezen bírom már. Semmit nem tudok mellette csinálni, a háztartásom úszik, ráadásul nem alszik délután sem, azt is elhagyta. Van más is ilyen cipőben? Jól esne egy kis bíztatás, javaslat! Köszönöm!!2012. márc. 30. 14:18
11/12 anonim válasza:
Figyelj, én más gyerekről is hallottam már, nem egyről, hogy két évesen elhagyta a délutáni alvást. Ezen tényleg nem érdemes cidrizni, minden gyerek alvásigénye más. Azért a délutáni csendes pihihez ragaszkodhatsz, de ha nem megy, nem tudsz mit csinálni. Amúgy meg kitartás, következetesség és higgadság, más okosat nem tudok mondani, mi is nyakig benne vagyunk, két és fél évesen. Nekem ez a könyv sokat segített:
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Jó hogy írtatok!! A nagy hisztiket mindig én kapom, a férjem a felét se, most itthon van, hát így mennyivel könnyebb!!!! :))) Kitartást nektek is!!
2012. márc. 31. 11:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!