Nektek nem okoz problémát, hogy álometetésnél kimarad a pelenkázás?
én eddig azt hiszem 5x pelusoztam éjjel. 2 éves a fiam.
ez úgy van nálunk, hogy mikor megyek aludni akkor megfogom a pelusát, ha nagyon tele van akkor tisztába teszem, de nem veszem ki az ágyból, csak behajolok hozzá, így fel sem ébred igazán :)
persze olyan is volt, hogy reggelre nyakig pisis volt. leginkább akkor mikor már méretet kellett volna váltani vagy este még teázott lefekvés előtt. de semmi baja nem lett, előbb felébredt, átöltöztettem, kapott tejet és aludt is tovább :)
nem egy akkora dolog, majd megszokod, na meg ha zavarja akkor fel fog rá kelni, hidd el :)
Próbáld ki esetleg a Babylove pelust vagy a színes csomagos Tescosat (nem a gazdaságost!) mi mindkettőt használtuk és mindkettő jó. A Liberot hosszú távon én se bírom kifizetni.
Egyébként én se pelenkázok soha éjjel, semmit nem csinálok éjjel amit nem muszáj.
a narancssárga pampers olcsóbb mint a huggis. azért sokkal jobb... dm-ben váltsd ki a bababónusz kártyát, úgy 25% kedvezménnyel tudsz pelust venni.
tescos is nagyon jó és a lidl-s nagy csomagos pelus is szuper! a huggis az nekünk átázott. nem kifolyt, egyszerűen átázott :O
nem pelenkázom éjjel, csak ha bekakilt.
gondolod, hogy más 2 évest felkelt éjjel pelusozni?
amúgy meg megpróbálhatnád hogy átalussza-e az éjszakát. van, aki már 6 hetesen végig szunyálja.
Ja igen, és soha nem pelusoztam éjjel, csak ha bekakiltak. Erőm se lett volna, meg minek keltsem ha ő nem kel?
Én is megpróbálnám hogy mi történik ha nem eszik 10kor, nem szoktatnám rá ha nem kéri és reggelig alszik.
Pelus meg szerintem kibírja reggelig, főleg ha 10kor nem eszik.
Én volt hogy két féle pelust használtam. Kaptam egy csomag kicsit gagyibbat, azt adtam nappalra rájuk, éjjel meg ment a jobb minőség, ami bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!