Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nektek nem okoz problémát,...

Nektek nem okoz problémát, hogy álometetésnél kimarad a pelenkázás?

Figyelt kérdés
Kisfiam 10 hetes,tápis baba,6 hetes kora óta este 10-kor eszik utoljára és alszik reggel 7-8-ig.Eddig ez úgy működött,hogy a 10 órási evésre felébredt magától,tehát nem álometetésről volt szó,tisztába tettem,mint minden etetés előtt,megetettem és aludt utána reggelig.Most viszont pár napja a 7 órási etetés után valamikor elalszik és nem ébred fel 10-kor.Úgy nem akarom hagyni,hogy kihagyja a 10-es evést,mert akkor éjjel vagy hajnalban tuti felébredne,nem hinném,hogy ugyanúgy kibírná reggelig,de ha álometetésben etetném meg,akkor nem tudnám átpelenkázni és azért ha kb 12 órát lenne egy pelenkában,tuti,hogy reggelre pisis lenne a pizsije is és azt nem szeretném,hogy átázott ruhában feküdjön.Ma azt csináltam,hogy vártam,hátha kicsit később ébred esetleg,de mivel 11-ig sem ébredt fel,így kivettem az ágyból,gyorsban átpelenkáztam,megetettem és visszafektettem aludni.Szinte fel sem ébredt rendesen közben,csak úgy félig-meddig,de nem tudom,hogy ez jó módszer-e.Ti hogy csinálnátok a helyemben?

2012. febr. 3. 23:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekünk is a pampers sárga és az activ baby vált be. Tegnapelőtt vettünk liberot, de... hát nem tudom.
2012. febr. 4. 12:40
 12/13 A kérdező kommentje:
Milyen az a narancssárga Pampers? Az a Pampersön belül egy külön típus és van belőle többféle méret? Bocsi,de én nem ismerem. Otthon mennyibe kerül ez a fajta? Én külföldön élek. Itt a Huggies 7 Euro körül van,a Pampers meg majdnem duplája. Azt hiszem,ha ma sem ébred fel a 10-es etetésre,akkor kipróbálom,hogy meddig alszik.
2012. febr. 4. 16:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Én úgyanígy voltam, mint te. Este 7-kor evett, utána még 10-kor és aludt reggelig. Egy idő után nem ébredt fel este 10-kor, de nem mertem kihagyni az etetést, mert féltem, hogy majd 3-kor kel, szóval álmában megetettem. Először mindig kicseréltem a pelusát, aztán rájöttem, hogy kibírja ez reggelig is. Én nagyon szeretem a liberót (ha orvoshoz, vagy gyógytornára megyünk, akkor ezt adom rá), de semmivel nem rosszabb a Dm-es dobozos Babylove pelenka. Ha belépsz a babprogramba (az üzletben adnak nyomtatványt, semmibe se kerül) és igényelsz kártyát, rengeteg kupont küldenek, és a pontokat be lehet váltani pl. 25 kedvezményt pelusra, tápszerre, vagy blokkvégi 10 vagy 15%-os kedvezményt kapsz.
2012. febr. 4. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!