Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kitartsak az "ötletem" mellett...

Kitartsak az "ötletem" mellett vagy teljesen rossz nyomon járok?

Figyelt kérdés

Napokban írtam ki kérdést,hogy a lányom mennyire szereti Bogyó és Babócát.

Viszont mostanában rettenetesen rosszul alszik, délután is többször ébred,éjszaka is legalább 6-7 alkalommal. Eszembe jutott,hogy mi van,ha a mese zavaraj meg, délelőtt -délután negyed negyed órát nézett mindig mesét.

Ma reggel nem kapcsoltam be neki,volt ám sírás, mondta, hogy"anya, babaó,néz..."úgy sajnáltam szegényt. De modntam,hogy elromlott a tv. Délután úgy aludt/alszik,mint a bunda. LEhet,hogy tényleg zavarta a tv??Ne engedjem neki délután se és meglátjuk mi lesz? Volt így valaki???

2012. márc. 29. 15:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igen, a linket egy másik kérdésre válaszolótól "loptam". Lehet a kérdező nem uaz, mivel nincs név, ezt nehéz megmondani...ezért gondoltam hogy bemásolom ide.
2012. márc. 29. 20:47
 12/13 anonim ***** válasza:
Mindkét gyermekemnél ennyi idősen sok volt a forgolódás, ébredezés éjjelente.SZerintem ez korszakbeli sajátosság, de lehet, hogy fog zavarja.
2012. márc. 30. 09:05
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek...

Sajnos a felvetésem kudarca fulladt, nem a tv a hibás:(:(:( Éjszaka ugyanúgy kelt, legalább 5ször:(:(

Hát remélem hamarosan kibújik valami fogacsak,vagy elmegy a front és alszunk egy jót.

2012. márc. 30. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!