Két és fél éves fiam nagyon rossz evő lett, mit tehetek ellene? Mivel vegyem rá az evésre.
Szia!
Az én fiam detto ugyanezt csinálta. Csak ő már másfél évesen rákezdett a "válogatásra". Aztán egyre kevesebb dolgot volt hajlandó megenni, végül már az volt az érzésem, hogy levegőn él. Sztem ez kor-sajátosság. Egyszerűen minden más fontosabb és érdekesebb, mint az evés. NEM ÉRNEK RÁ ENNI. Most se eszik valami sokat (3,5 éves), abból a 4-5 féle kajából hajlandó enni ami megmaradt kedvencnek, de abból se sokat. Persze csoki, krémtúró jöhet tonnaszám, de hát azt én nem engedem... Gyümi is kimaradt legalább fél évre... Amikor a pépeset már nem akarta enni, de még nem jött rá hogyan rágja meg az almát. Aztán láttam egy trükköt, hogy 1-2mm-es szeletekre kell vágni és azóta megint eszeget almát, banánt, mandarint. De csak ezt a hármat. Semmi mást. És nem is kóstolja meg a dolgokat. Bár az oviban sokkal bátrabb, ott már próbálkozik...
Szóval rávenni nem hiszem, hogy sikerül. Ki kell kísérletezni mit szeret és azt a pár dolgot adni felváltva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!