Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Két és fél éves fiam nagyon...

Két és fél éves fiam nagyon rossz evő lett, mit tehetek ellene? Mivel vegyem rá az evésre.

Figyelt kérdés
van olyan nap hogy szinte csak kakaot hajlandó inni,alig alig eszik,bár a súlya nem ad okot aggodalomra,de mostanában nem hizott.eddig böven megvolt a korának megfelelő kilo,az még késöbb is normális ,ám most tényleg nagyon keveset eszik.mellette ráadásul nem eszik gyümölcsöt és zöldséget sem.ha este már nagyon éhes akkor meg tudo etetni de többnyire kenyérrel meg szalámival.mitévő legyek?aggódo hogy vitamin hiánya van.
2012. febr. 28. 12:58
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én fiam detto ugyanezt csinálta. Csak ő már másfél évesen rákezdett a "válogatásra". Aztán egyre kevesebb dolgot volt hajlandó megenni, végül már az volt az érzésem, hogy levegőn él. Sztem ez kor-sajátosság. Egyszerűen minden más fontosabb és érdekesebb, mint az evés. NEM ÉRNEK RÁ ENNI. Most se eszik valami sokat (3,5 éves), abból a 4-5 féle kajából hajlandó enni ami megmaradt kedvencnek, de abból se sokat. Persze csoki, krémtúró jöhet tonnaszám, de hát azt én nem engedem... Gyümi is kimaradt legalább fél évre... Amikor a pépeset már nem akarta enni, de még nem jött rá hogyan rágja meg az almát. Aztán láttam egy trükköt, hogy 1-2mm-es szeletekre kell vágni és azóta megint eszeget almát, banánt, mandarint. De csak ezt a hármat. Semmi mást. És nem is kóstolja meg a dolgokat. Bár az oviban sokkal bátrabb, ott már próbálkozik...

Szóval rávenni nem hiszem, hogy sikerül. Ki kell kísérletezni mit szeret és azt a pár dolgot adni felváltva...

2012. febr. 28. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!