Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vajon hogyan lehet udvari...

Vajon hogyan lehet udvari játékokat szerezni egy óvoda számára? Van valami pályázat? Szerintetek adományozna ilyen játékokat például egy játéknagyker?

Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 14:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
azért nem kellett volna lepontoznod,de látom nem igazán érted mit akarok,akartunk az egyik válaszolóval magyarázni az ilyen saját készítésű dologgal kapcsolatban.igen,nem érted,nem baj.azért ez igy van.
2012. márc. 30. 17:24
 12/14 A kérdező kommentje:
Sok választ lepontoztak, sajnálom, nem akartam vitát a kérdésemmel.
2012. márc. 30. 20:04
 13/14 anonim ***** válasza:

17.24.

Én nem pontozok soha senkit. H.lyeségnek tartom.

Titeket sem én pontoztalak le vagy fel.

2012. márc. 31. 15:04
 14/14 anonim válasza:

A 17/2008 (VIII. 30.) NFGM rendelet értelmében a közterületi játszóterek építése építési engedély és bejelentés nélkül végezhető, amennyiben a játszóeszközök megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Amennyiben a játszótéri eszközök megfelelőségi tanúsítvánnyal nem rendelkeznek, akkor a játszótér építése a rendelet értelmében bejelentés alapján történhet.

Magánterületen a játszótérépítés, játszóeszköz telepítés építési engedély és bejelentés nélkül végezhető.

Sziasztok! igen a lényeg itt az hogy ha van összetartás legyen a világban vagy a szülök között,adott esetben itt is,akor mindent meg lehet oldani,és szép dolog is az, és ritka hogy van ilyen,amiket olvastam itt, a gyerekek a jövö,összekellene tartani mindig mindenben igy ahogyan e példa volt olvashato, bizony :)

2016. szept. 15. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!