Vajon hogyan lehet udvari játékokat szerezni egy óvoda számára? Van valami pályázat? Szerintetek adományozna ilyen játékokat például egy játéknagyker?
17.24.
Én nem pontozok soha senkit. H.lyeségnek tartom.
Titeket sem én pontoztalak le vagy fel.
A 17/2008 (VIII. 30.) NFGM rendelet értelmében a közterületi játszóterek építése építési engedély és bejelentés nélkül végezhető, amennyiben a játszóeszközök megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek.
Amennyiben a játszótéri eszközök megfelelőségi tanúsítvánnyal nem rendelkeznek, akkor a játszótér építése a rendelet értelmében bejelentés alapján történhet.
Magánterületen a játszótérépítés, játszóeszköz telepítés építési engedély és bejelentés nélkül végezhető.
Sziasztok! igen a lényeg itt az hogy ha van összetartás legyen a világban vagy a szülök között,adott esetben itt is,akor mindent meg lehet oldani,és szép dolog is az, és ritka hogy van ilyen,amiket olvastam itt, a gyerekek a jövö,összekellene tartani mindig mindenben igy ahogyan e példa volt olvashato, bizony :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!